2777
2789

اینقدر ذهنتون رو با #سختی_ها پر نکنید...

به خدا قسم، خوب میفهممتون! 😔

من خودم اوضاعم از همه داغونتره 😅

ولی بیایید با هم قوی باشیم و صبر کنیم...

پیامبر عزیزمون (ص) فرمودند:

«نگه داشتن دین در #آخرالزمان، مثل نگه داشتن

آتش گداخته در دست است...»

پس این سختیها عادیه، نشانه همین روزهاست!

روایات رو بخونید، دینداری در این دوران

چقدر #ثواب داره و چقدر سخته...

خدا به #صابران پاداش بزرگ میده 💪❤️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

#امام_زمان_عج_مناجات

ای آشکارِ از همه پنهان، ظهور کن

تا جان به لب نیامده، ای جان! ظهور کن

خورشید آسمان علی! آشکار شو

ماه تمام #نیمه_شعبان! ظهور کن

جاء الحق است زینت دیوارهای شهر

برگرد ای بشارت قرآن! ظهور کن

خشکیم، بایریم، کویریم، تشنهایم

بی حاصلیم حضرت باران! ظهور کن

من ظلمتم به تو نرسم دیر میشود

پس لطف کن به قلب من الآن ظهور کن

بر خاکهای فکه، شلمچه، دوکوهه، فاو

با خون نوشتهاند شهیدان: ظهور کن

::

مسمار شاهد است که زهرای مرضیه

میگفت پشت آن درِ سوزان ظهور کن

آقا به حق دست بریده بیا بیا

آقا به حق ساقی طفلان، ظهور کن

آقا به حق آن لب عطشان بیا بیا

آقا به حق آن تن عریان، ظهور کن

آقا به حق آن سر مابین طشت زر

آقا به حق آن لب ودندان، ظهور کن

#محمدعلی_بيابانی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرعه ای از فضائل علی (ع)😍

حضرت مولا امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام از نان دنیا به نان جو بسنده کرده بودند و از نان گندم نمیخوردند، تا آن جا که مردم از تعجّب میپرسیدند: پسر ابوطالب با این غذا و خوراک اندک چگونه در کشتن هماوردان و پهلوانان ناتوان نمیشود؟!
مولا علی علیه السلام در پاسخ فرمودند: بدانید درختی که در بیابان خشک میروید، شاخه آن سختتر باشد، اما سبزهها و گیاهان خوش نما را پوست نازکتر باشد. آری خارها و بوتههای صحرایی را آتشی افروختهتر باشد و خاموشی آنها دیرتر رخ دهد، اما گیاهی که در ناز و نعمت روییده باشد، چون بیدی به هر بادی بلرزد.

نهج بلاغه نامه ۴۵

آخر الزمان به دورانی گفته می شود که امام زمان ظهور کند و حق و عدالت در تمام جهان به وجود آید. با استغفار و دعا جز منتظران ظهور باشید🌹

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س 💚💚

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

♨️امام زمان علیه السلام یار فهمیده میخواد!!

🔸چکار کنیم شخصیت ما برای امام زمانمان مورد قبول باشد؟

آنهایی که می خواهند شخصیتشان برای امام زمان و خدای امام زمان مورد قبول باشد باید چند عامل را در وجود خودشان تقویت کنند.

🔸اولی این است فهمشان را بالا ببرند. بفهمند عالم چه خبر است. آنهایی که اهل بیت و قیامت و دین و... را فراموش کرده اند فهمیده ها نیستند!

🔸دوربین های خدا را نفهمیم فهمیده نیستیم. از آیت الله بهجت درس اخلاق خواستند، ایشان فرمودند: «اَلَم یَعلَم بِانَّ اللهَ یَری» یعنی «آیا نمی داند خدا دارد نگاهش می کند؟»

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

#امام_زمان_مناجات

گر قسمتم شود که تماشا کنم تو را

ای نورِ دیده، جان و دل اهدا کنم تو را

این دیده نیست لایقِ دیدار روی تو

چشمی دگر بده که تماشا کنم تو را

تو در میان جمع و من در تفکرم

کاندر کجا برآیم و پیدا کنم تو را

هر صبح جمعه ندبهکنان در دعای صبح

از کردگار خویش تمنا کنم تو را

یابن الحسن اگر چه نهانی ز چشم من

در عالم خیال هویدا کنم تو را

گويند دشمنان كه تو بنمودهاي ظهور

زين افتراي محض، مُبرا كنم تو را

همچون مؤيدم به تكاپو، مگر دمي

اي آفتاب گمشده پيدا كنم تو را

مرحوم #سيدرضا_مويد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

🕊️وَنٰاصِراً لِمَنْ لاٰ یَجِدُ لَهُ نٰاصِراً غَیْرَک

🔸خدایا ✨امام زمان علیه السلام ✨ را یاور آنان که یاورى جز تو نمى یابند قرار بده.

!?️ آیا میدانید افرادی هستند در دنیا که هیچ یار و یاور و کس و کاری ندارند!؟

🌸هر روز صبح باید برایشان دعا کنیم

🕊️دعا مضمون بسیار عالی دارد

🤔دقت کنید:

👈یک عده هستند که یاوری جز خداوند ندارند ، اینها یک چیزی کم دارند☀️

🕊️دعای عهد میگوید: افرادی که فقط خدا را دارند باید برایشان دعا کنیم که خداوند✨امام زمان عجل الله فرجه الشریف ✨ را یار و یاورشان قرار دهد.👌 #او_بهترین_یار_است

🌍

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

🕊️وَنٰاصِراً لِمَنْ لاٰ یَجِدُ لَهُ نٰاصِراً غَیْرَک🔸خدایا ✨امام زمان علیه السلام ✨ را یاور آنان ...

میلیاردها انسان هستند که یاورشان را گم کرده اند...

🥺 مظلومین در کشورمان ایران

در کشورهای عراق ،مصر، اردن، کویت، لیبی، مالدیو، مالزی، موریتانی، مراکش، عمان، پاکستان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی، سومالی، تونس، افغانستان، الجزایر، بنگلادش، بحرین، برونئی، کومور، جیبوتی، امارات متحده عربی ،یمن و بقیهی کشورها...

🤲خدایا✨امام زمان علیه السلام ✨ را به یاری آنها برسان🙏

🌷حال خوب یعنی مانند پدر مهربانت #امام_زمان برای میلیاردها انسان هر روز صبح دعا کنی

🌼شیعهی امیرالمؤمنین باید بداند که خداوند برای او یاوری غیر #حضرت_مهدی_عجل الله قرار نداده

✍🏼 اميرالمؤمنين علی علیه السلام :

☘ اندیشیدن درباره نعمتهای
خدا، چه نیکو عبادتی است.

☘ (یڪ دقیقه تفڪر برابر با
یڪ سال عبادت است. )

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

«وَ لَقَدْ كَتَبْنَا فىِ الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِىَ الصَّلِحُون» (انبیاء/105)

«و ما در زبور- پس از تورات- نوشتهايم كه اين زمين را بندگان صالح من به ميراث خواهند برد.»

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

❤️

شب طولانی و دلتنگی فردا رو ببین
هر جا هستی چشمای منتظر ما رو ببین
من میترسم که بمیرم، تو رو اما نبینم
این همه دوری عجیبه، کار دنیا رو ببین

💛بر جلوه روی مهدی صلوات
💛برجذبه نگاه مهدی صلوات
💛ما را نبود چو هدیه ای درخور او
💛بفرست به پیشگاه مهدی صلوات

🍀💛اَللّهُمَ
🍀💛صَلَّ
🍀💛عَلی
🍀💛مُحَمَّدٍ
🍀💛وَآلِ
🍀💛 مُحَمَّد
🍀💛وَعَجِّل
🍀💛فَرَجَهُم
🍀💛وَ اَهلِک
🍀💛عَدُوَّهُم...
🍀💛 اَللّهُــــمَّ
🍀💛عَجـِّل لِوَلیِّکَ
🍀💛الفَـرَج
#العجلمولایغریبم

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند :

ادب نيكو، سبب پاكي اخلاق است.

سَبَبُ تَزكيَةِ الاَخلاقِ حُسنُ الاَدَبِ.

غررالحكم، حدیث 5520

🕊️وَمُشَیِّداً لِمٰا وَرَدَ مِنْ اَعْلاٰمِ دینِکَ،

وَسُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ

🔸خدایا امام زمان ارواحنا فداه را محکم کننده سنتهای پیامبر صلوات الله علیه قرار بده 🤲

👑سنتهای پیامبر صلوات الله علیه چیست؟

👇؛

سبک زندگی اسلامی

🗿اگر دغدغهی اجرای سنت پیامبر سلام الله علیه نداری منتظر نیستی❌

💫امام زمان ارواحنافداه تشریف بیاورند سنت پیامبر سلام الله علیه را احیا میکنند.

📣یکی از مهمترین علامت #منتظر امام زمان علیه السلام

👈دغدغه اجرای سبک زندگی اسلامی🌺 است.

انسان سخنی بر زبان نیاورد جز آنکه همان دم فرشتهای مراقب و آماده است .

📚سوره ق آیه 18