2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین کمک احتیاج دارم

165 بازدید | 16 پست

خانوما من از به نفر خوشم میاد مغازه داشت اینور .حالا داره مغازشو میبره جای دیگه .پیج ایستاشو دارم .چیکار کنم اون بهم پیشنهاد دنبال کردن بده .پروفایلشو چک کردم .

مطمعنا اونم از من خوشش میاد

به نظرتون اول چیکار کنم فالو کنه منو .اگه فالو نکرد خودم فالو کنم ....نظر بدید

خونسرد باش وخودتو مشتاق نشون نده اگه تو رو بخواد خودش میاد دنبالت واگه قسمت باشه بالای کوه اورست ...

می ددونم منو میخاد ولی من وقتی میدیدمش مغرور میشدم خاک تو سرم .نمیزاشتم چیزی بگه .خب الان مغازشو برده جای دور .چیکار کنم دیگه نمیبیننمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می ددونم منو میخاد ولی من وقتی میدیدمش مغرور میشدم خاک تو سرم .نمیزاشتم چیزی بگه .خب الان مغازشو برد ...

عزیزم کار درستی کردی اگه واقعا تو رو بخواد ده بارم بهش نه بگی بازم میاد سراغت

خانوما تورو خدا راهنماییم کنی چیکار کنم پیشنهاد اینستاش برم

مغازه چی داره به بهونه اینکه چیزی ازش بخری یه پیام بده بگو فلان چیزو ندارین بعد اگر دیدی زیاد تحویلت نگرفت دیگه ازفکرش بیا بیرون ،شخصیت خودتو خراب نکن

عکس خودت بذار پروفایل استوری ها رو ببین اگر اونم نظر داشته باشه پیام میده اگر نداشته باشه که هیچ

یه عکس خوشگل دارم تو پروفایل ..ولی میگم نکنه بگه این دختره هوله خودش اومده .

مغازه چی داره به بهونه اینکه چیزی ازش بخری یه پیام بده بگو فلان چیزو ندارین بعد اگر دیدی زیاد تحویلت ...

دیروز دیدمش گفت از اینجا دارم میرم یه جای دیگه وقت کردین بیایین اونجا ..تازه ایسنتاشو پیدا کردم ..خجالت میکشم پیام بدم .به نظرت استوری میزاره نگاه کنم ؟؟؟

موبایل و کپی اینا

چند تا استوری ببین

بعد به بهانه ای برو موبایل سوال من اینا

ببین واکنش چیه

اگر دیدی پا داد یعنی اونم تو فکرت بوده و حرکتی زده

اگر دیدی معمولی بود برخوردش بفهم حسی نیست و دنبالش نباش