2777
2789
عنوان

زندگی تکراری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سن کمتر یا هر دوره ای از زندگیت تا الان چه کارها یا حتی تفریحاتی بودند که توشون غرق می شدی و گذر زمان رو متوجه نمی شدی؟

مثلا مطالعه کتاب با ژانر خاصی، فیلم و سریال، کمک کردن به بقیه یا تصورش، گوش دادن به پادکست با موضوع خاصی، سفر و هر چیزی که بوده یا رویاش رو داشتی؟

تاپیک آهسته و پیوسته م برای توسعه فردی افراد بالای ۳۵ ساله.

واقعیتش چیزمشخصی نبود همیشه سردرگم حس گمشدگی داشتم دارم ولی کلیتش یه حس تازگی تنوع حس خوب مثل فیلما ...

یعنی میشه گفت از ارزش های مهم زندگیت داشتن تازگی، تنوع و حس خوبه؟

تو سن کمتر یا هر دوره ای از زندگیت تا الان چه کارها یا حتی تفریحاتی بودند که توشون غرق می شدی و گذر ...

هرچیزی که قبلا میخواستمش و یا انجامش دادم دیگه برام جذابیتی نداره اونام تکراری برام

یعنی میشه گفت از ارزش های مهم زندگیت داشتن تازگی، تنوع و حس خوبه؟

به طور کلی و خلاصه و الویت بندی شده بخوایم حساب کنیم تقریبا اره.یه چیزی جایی ک باهاش خودمو دنیامو بشناسم انگار ته بن بستم وای نمیدونم چجوری توضیح بدم اگه تجزبشو داشتی متوجه میشی کاملا اگرم نه امیدوارم تجربه نکنی

به طور کلی و خلاصه و الویت بندی شده بخوایم حساب کنیم تقریبا اره.یه چیزی جایی ک باهاش خودمو دنیامو بش ...

فکر می کنم تجربه ش رو داشتم ولی نمی تونم بگم عینا مثل تجربه شما بوده و کامل درک می کنم.

اما یه چیزایی تو حرفات هست که به نظرم اگر کمک بگیری شرایط بهتری رو تجربه خواهی کرد. لوپ تکرار، باتلاق، ته بن بست بودن، بی میلی فراگیر و احساس گمگشتگی، ممکنه نشونه هایی از افسردگی، وسواس فکری یا کمال طلبی آسیب زا هم ممکنه ما رو تو افکار و احساساتی غرق کنند که مثل باتلاق بی انتها به نظر بیاد.

حتی اگر اینها هم نباشه، کمک گرفتن از یک روانشناس حرفه ای برای همراهی باهات تو پیدا کردن مسیر زندگی مطلوبت می تونه مفید باشه.