2777
2789
عنوان

تست تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 47 پست

سلام عزیزم خدا قوت من از وقتی که گوشیم رو آپدیت کردم دیگه نمیتونم براتون لینک بفرستم علتش چیه؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

سلام عزیزم خدا قوت من از وقتی که گوشیم رو آپدیت کردم دیگه نمیتونم براتون لینک بفرستم علتش چیه؟

@niniyar

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

سلام چرا نتونین؟ مرورگرتون رو تاریخچه رو پاک کنین کش گوشی رو پاک کنین و امتحان کنین البته باید به من درخواست دوستی بدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت