2821
2789
با باباش برن جیگر بخورن بهترین ایده بود>>>>>>>>

🥺🥲

آخه من خودم بابام گف میریم بعد کلا یادمون رف گفتم الان این بنده خدا بره با باباش جیگر بخوره😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

وای خدا 😊 براش مسکن بده ترجیحا شیافت بهتره

کیسه آب گرم ، مرتب پدشو عوض کنه ، دمنوش مثل بابونه یا تخم شوید

من اولین بار که پریود شدم هول شده بودم مامانم از خواب بیدار کردم صبح زود میخواستیم بریم اردو

پاشد براش گفتم ازم داره خون میاد مامانم خندید رفت یه پد گذاشت داخل لباس زیر بهم داد پوشیدم

عصر که از اردو برگشتم همه خانواده یه طور دیگه نگام میکردن از خجالت آب شدم 😂😂🤦🤦🤦 مامانم به همه خواهرام و زن داداشم گفته بود

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۵ چهار

بهش بگو تو دوران پریودی آب سرد نخوره بخصوص به صورت ایستاده ، ترشیجات هم نخوره ، با آب گرم طهارت بگیره ، واس اینکه موقع خواب رختخوابش کثیف نشه یه دستمال کاغذی چهار گوش کنه بزاره یکم اونور تر از مقعدش و اینکه شما هم چون بار اولشه براش کاچی درست کن کمرش سفت شه

واس من هیچ کس اینا رو بهم نگفت و همیشه پریودام خیلی زیاد و طولانی با درد شدید بود و از ترسم نمیتونستم بخوابم چون همه جا کثیف میشد ، زیرم پلاستیک میانداختم 😢

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚