2777
2789
این چرت و پرتا و تجزیه ایرانو حرف اونایی هست که مملکتو به گند کشیدن نمیدونن چه غلطی کنن فقط خواستن چ ...

باشه واقعا حوصله بحث با آدمی که خودش رو بخواب زده ندارم ولی نمونه اش سوریه ،اسرائیل چقدر پیش روی کرده داخل خاکش ،پایگاه نظامی وایست بازرسی زده ،تازه گفت عقب نشینی هم نمی کنم ،حزب کومله رو میشناسی هدفش جدای کردستان از ایرانه ،الهوازیههدفش جدای خوزستان جیش العدل هدفش جدای سیستان و بلوچستان هست ،بخدا هیچ کشوری به اندازه ای ایران دشمن نداره بعد متاسفانه مردم خودمون هم طرف اونا هستند اینکه درد داره

باشه واقعا حوصله بحث با آدمی که خودش رو بخواب زده ندارم ولی نمونه اش سوریه ،اسرائیل چقدر پیش روی کرد ...

بیکاری بابا ولشون کن یه عده هنوز حالیشون نیست همسایه خواهر شوهرم تو جنگ گفنه بود خوشحالم بزارید اسرائیل بیاد اینجوری مثل آمریکا ها لخت میشیم تو کوچه ها بزن برقص میکنیم از همیچین آدمی چه انتظاری میشه داشت ؟ ایشون هنوز حالیش نشده اسرائیل بیاد میشه سوریه نه امریکا تعداد همچین آدمای هم کم نیست

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم