2789
حتی الانم که شوهر کردم شبیه همسنام نیستم الانم دلم شاد نیست ولی چکار کنیم میسازیم اینجوری تا مرگ باز ...

قربونت تو بشم من اشکالی نداره شاد باش

دقیقا منم مثل تو

یعنی انگار خود من رو توصیف کردی یه ذره هم بالا و پایین نبود انگار خود من بود🥲😭

منم تو دوره نوجوانی خیلی گریه میکردم همیشه خانوادم بهم میگفتن ولش کنین این اثرات بلوغه

من خیلی از این حرف خجالت میکشیدم و گریه میکردم

یعنی تا خودمو نمیزدم آروم نمیشدم💔

خیلی خجالت میکشیدم از خودم

حتی موقع پریودی هم احساس خجالت میکردم

خودم رو نجس و آشغال میدیم

همیشه هم به خاطر این موضوع انقد گریه میکردم و درد میکشیدم

چون نه مودم میتونستم نوار بخرم خجالت میکشیدم

یه هفته درد میکشیدم گریه میکردم چون بی کس بودم

یه مامانم هم نمی گفتم چون اگه میگفتم هم خیلی بد میشد همه میفهمیدم و اون منو کتک میزد

شاید الان هیچی نباشه ولی اون موقع خیلی خجالت آور بود انقد گریه میکردم💔

قربونت برم دوستت دارم امیدوارم خوشبخت شی❤️🫂

من به آرزوهام میرسم با کمک خدا🤍

قربونت تو بشم من اشکالی نداره شاد باشدقیقا منم مثل تویعنی انگار خود من رو توصیف کردی یه ذره هم بالا ...

قربونت بشم مهربون دلم تو هم همینطور ان شا الله که از این به بعد دیگه غم و غصه نبینی و به پیشرفت و موفقیت برسی

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعصی مادرا از نامادری بدترن .من سکوت میکنم چون حرف نزنم بهتره اونقد کمبود محبت داشتم گفتم هرگز بچه ای بدنیا نمیارم هرگز موجود معصومی را وارد این دنیای بیرحم نمیکنم که بشه عین من .کسی باید بچه دار بشه که واقعا همه جوره خوشبخت باشه بچه زا بخاطر ارضای حس مادری اش پدری اش یا برا عصای کوری پیری اش نیاره بچه آوردن هنر نیست بخدا مسولیت داره خیلی بچه گردن والدین حق داره همه جوره مادی معنوی همینه که ماها عزت نفس نداشتیم اونقد کتک خوردیم محبت ندیدیم از خودمون بیزاریم اینا اثرات همون خانه پدری هست بخدا پدر مادر شدن خیلی خیلی مسولیت داره کاش منم بدنیا نمیاوردن هرگز نه طعم مادرم چشیدم نه پدر هرروز آرزوی مرگ میکنم اگه ترس از خدا نبود خودم را بارها کشته بودم میسوزم میسازم

بعصی مادرا از نامادری بدترن .من سکوت میکنم چون حرف نزنم بهتره اونقد کمبود محبت داشتم گفتم هرگز بچه ا ...

دقیقااااا

بچه بالاترین حق رو گردن پدر و مادر داره

پدر و مادر ما هم بسیارررر احمق هستن

هی خواهر تو ایران انگار پدر مادرا نعوذ بالله خدا هستن نمیشه حرف زد

فرهنگمون گوهه گوه!

وگرنه کسی هست ندونه پدر و مقدس نیستن حتی بهترینشون چون فقط بهوظیفشون عمل میکنن