2777
2789
عنوان

یکاری کردم مثل خر تو گل گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه در حد دو سه تومن ضرر کردی اشکال نداره خودتو ناراحت نکن نمیشه الان بفروشی؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

چاره ای نیست باید نگه داری تا طولانی مدت تبدیل شه به سودولی موندم چرا طلای بدون اجرت نخریدی باهاش

مدتیه پولم تو این اپلیکیشنه و کلیم سود کردم. طمع کردم ومبلغ بالا گذاشتم متاسفانه از چند ساعت بعداز خرید من یهو وحشتناک پایین اومد خرید هیجانی کردم وچوبشو خوردم

هیچی خودتو به بردگی بفروش جور میشه🤣

😐

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

خدانکنه این چه حرفیه. بخدا جو سایت جوری شده بعداز هرتاپیکی که میزنم به خودم لعنت میفرستم برای کاری ک ...

شوخی بود گلم

اول تفاوتشو از یکی قرض بگیر بذار سرجاش.بعد همون تفاوتو از شوهرت بگیر بگو ۲ ماه دیگه برتت مبگردونم

تا دوماه بعد خدا بزرگه

من فقط ۱۰۰هزار تومن خرید کرده بود😂زیاد ضرر نکردمولی میخاستم بیشتر بخرم نشد خداروشکرممکنه بالا بیاد ...

نمیدونم من اصلا سررشته ندارم آخر های ماه قبل یه ۲۰ تومن خریدم حدود ۸ تومن سود کرد دیدم سودش خوبه دارو ندارمونو ریختم به این حساب که کلی سود میکنم و... ولی یهو خیلی ریزش کرد

شوخی بود گلماول تفاوتشو از یکی قرض بگیر بذار سرجاش.بعد همون تفاوتو از شوهرت بگیر بگو ۲ ماه دیگه برتت ...

نه مسالم پول همسرم نیست. میدونم چجوری این پول جمع شده بخدا با نخوردن ونپوشیدن و نگشتن . منم خواستم سود کنه بشه کمک خرجمون