2777
2789
[QUOTE=405476934]بگم ۱۳ عروس شدم الان با ۲۸ سال سن دختر ۱۳ ساله و پسر ۱۱ساله دارم افتخار حساب میشه😂 ...

همین دیگه من که واقعا تو اون سن دست و چپ و راستمو به زور میفهمیدم ادم اهل سبک بازیم نبودم بگن نتونستیم نگه داریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دیگه من که واقعا تو اون سن دست و چپ و راستمو به زور میفهمیدم ادم اهل سبک بازیم نبودم بگن نتونست ...

الان باید خودت این چرخه رو متوقف کنی و دخترت رو زود شوهر ندی و بگذاری رشد کنه و موفق بشه

الان باید خودت این چرخه رو متوقف کنی و دخترت رو زود شوهر ندی و بگذاری رشد کنه و موفق بشه

من کلا قید ازدواج و واسش زدم مردم برین عروسش کنین صد سال سیاه خدارو شکر مادر عقب مونده نیستم بگم اگر فلان شه اکر دوست پسر داشته باشه و اگر اینجوری درس بخونه از اخر خودش بزرگ شد برا خودش تصمیم بگیره بهمنچه نفرین بچمم یه عمر پشتم باشه خودش انتخاب کنه از پس همه چیزشم مطمعا هستم بر میاد

من کلا قید ازدواج و واسش زدم مردم برین عروسش کنین صد سال سیاه خدارو شکر مادر عقب مونده نیستم بگم اگر ...

آفرین بهت

مادر من هفتاد سالشه

ببین اون زمان کسی مجبورش نکرد ازدواج کنه مادربزرگم گفت تا جایی که دوست دارید درس بخونید البته مامانم تا کلاس دهم خونده ولی بعد رفته کلاس خیاطی و بیست سالگی هم ازدواج کرده خاله ام که پنج سال ازش کوچک تر اون زمان لیسانس گرفته اون هم بیست و شش سالگی ازدواج کرده

دیگه تو این دوره زمونه برای من اصلا قفله کسی بخواد بچه اش رو مجبور به ازدواج کنه

فقط امیدوارم زودتر این کودک همسری جلوش گرفته بشه