2777
2789
خپ چرا خوبن رو نمیگین

من دارم با کشورهای هم جوار مقایسه میکنم

وگرنه که با اروپا و امریکا قابل مقایسه نیستیم

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشاللله من ترکیه رو دوست دارم

ترکیه باید بریم ولی در حد ۱ سال‌.عزیز ترکیه جای پیشرفت نداره جایی برو توی رفاه باشی

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین
اره با این اوضاعمون گرونی بخدا مثه خر کار میکنیم مثه چی قرض دارم به بانک برای وام مسکن به بابام

خدا لعنت کنه مسئولین را که با مردم اینجوری میکنن..کشوری که این همه منابع طبیعی داره باید مردمش اینجوری زندگی کنن!!! فقط ب فکر جیب های خودشونن ... خدا لعنتشون کنه که ب مردم ظلم میکنن

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

الان خوب بود درمان و تحصیل رایگان باشه...ولی ی سرم میری بزنی ۱۰۰ تومن باید بدی...پیش دبستانی ۱۰ میلیون !!!! اخه چه خبره   مگه عمل قلب باز یاد بچه میدین...چقدر مملکت بی صاحب شده که هر کی هرکاری دلش بخواد میکنه...هیشکی هم نیست نظارت کنه

منم از اينكه اينجا دنيا اومدم ناراحتم

ايران ميتونست بهترين كشور دنيا باشه با اين همه ذخاير نفت و گاز و سنگهاي قيمتي و كوه طلا و.... ولي حيف كه ....

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
منم از اينكه اينجا دنيا اومدم ناراحتم ايران ميتونست بهترين كشور دنيا باشه با اين همه ذخاير نفت و گا ...

اره واقعا منم ناراحتم نه به خاطر کشورمون نه به خاطر بی کفایتی