2777
2789
عنوان

مشکل همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 39 پست
مکه فقط شبا نیسخب چاره چیهنه چرا زشت باشه بنده خدا مریضه ومجبوره اصلااا زشت نیست ولی به هییچ کس نگو ...

چرا دیر ب فکر افتادی

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=405461096]تا.ند سالگی خوب شدن پوشک میشد[/QUOTE

خانواده همسرم همشون تا سن ۱۵،۱۶سالگی شب ادراری داشتن

دخترمنم مثل اونابود من ازسن ۶سالگی بردم دکترعلی تاثیری نداشت تا ۱۱سالگی که پریود شد وخودبه خود خوب شد خداروشکر

شوهروبرادرشوهرم که بعداز همون ۱۵سالگی خوب شدن ولی سالی ۲؛۳باربراشون پیش میومد اونجوری نبودکه نیاز به پوشک واینا چیزاباشه،الان خوب شدن دیگه مال ۱۰سال پیشه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
چرا بهش میگی پوشک تحقیرش میکنی .به خاطر شب ادراری طلاق بگیری مگه زن فقط باید تو خوشی ها کنار شوهرش ب ...

اخه کجاش تحقیره

چرا چرت میگین اخه

طرف دوسش داره پدر بچشه با یک پوشک شبانه که هیچ کسم نمیفهمه اون زندگی حفظ میشه

البته مار شوهرش خیلی بد بوده ولی دیگه الان خود اسی نمیخاد جدا شه

شوهرش مریضه مجبوره مجبووور

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ