2777
2789
ممکنه یکی از دختر و پسر چندشش بشهبره فقط پسر با پسر نگاه کنهاشکال داره؟😐

اینارو نگی چی بگی، آره از نظر من کسی که از دیدن پ.ورن دو تا مرد خوشش میاد قطعا مورد داره، البته میبینی برای خودت ببین، ولی نیا تبلیغ کن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

اینارو نگی چی بگی، آره از نظر من کسی که از دیدن پ.ورن دو تا مرد خوشش میاد قطعا مورد داره، البته میبی ...

عزیز دل پو.رن چیه🥴

منظورم فیلمه یا همون درام هستش فرقش با همونی که شما گفتی زیاده ها

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 زندگی رنجی مداوم هست آدمی سر سخت باش🤍 بهترین دین عشق به خداست🤍خدایا تنها امیدم تویی🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دل پو.رن چیه🥴منظورم فیلمه یا همون درام هستش فرقش با همونی که شما گفتی زیاده ها🫡

ببین من خودم این ژانری که میگی رو ۱۰ سال میشناسم، به من نگو که داداش، بی ال پ.ورن، باز میگفتی شونن آی یه چیزی، خودم ته اینارو همون ۱۰ سال پیش درآوردم، بی ال پی.ورن حالا هی بگو نه، ته همشونم که حمایت از گیای کثیفه

ببین من خودم این ژانری که میگی رو ۱۰ سال میشناسم، به من نگو که داداش، بی ال پ.ورن، باز میگفتی شونن آ ...

اگه نی نی یار رو تگ نمیکنی بگم

فرق خیلی زیاده

تو پو.رن همه دم و دستگاه ها رو میریزن بیرون

ولی تو فیلم یا همون درام میرن زیر تخت و دیگه نشون میده

شما که ماشاءالله 10 ساله داری میبینی باید اینارو بدونی

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 زندگی رنجی مداوم هست آدمی سر سخت باش🤍 بهترین دین عشق به خداست🤍خدایا تنها امیدم تویی🤍

ببین من خودم این ژانری که میگی رو ۱۰ سال میشناسم، به من نگو که داداش، بی ال پ.ورن، باز میگفتی شونن آ ...

من نمیدونم اینا چه اصراری به عادی نشون دادن همچین چیزی دارن، میگم به چوخ رفته دنیا هعی میگن نه

اگه نی نی یار رو تگ نمیکنی بگمفرق خیلی زیاده تو پو.رن همه دم و دستگاه ها رو میریزن بیرونولی تو فیلم ...

تهمت نزن، من نگفتم ۱۰ ساله دیدم، گفتم ۱۰ ساله در جریانش هستم، تو هم خودتو نزن به اون راه، آره تو که راست میگی اصلا نشون نمی ده😂 چه جوکی، تو اصلا بخاطر همین صحنه ها میبینیش چون معتادش شدی، واقعیت هم همونیه که گفتم حالا قبول نکن، فقط اینجا جای این چیزا نیست بذارین حداقل اینجا تمیز بمونه