2777
2789
عنوان

پسر هستم فردا باید برم کارگری ملات درست کنم تو این سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 62 پست
کافه و این چیزا راستش نمیرم سر در نمیارم ولی این کارو میرم کمک میکنم به مادرم دلش یکم خوش بشه هر چند ...

رستوران کارش راحت تر از کافه هست

کارشناس فروش کلی کار هست تهران

ک به سختی کارگری نیست و درامد بهتری هم از کارگری دارن جست وجو کنید حتما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم داداش باز خوشبحال شما شاید یه مقطعی یه مقدار حالتون بهتر بود من دهه هشتادیم دیگه مغزم دستور ن ...

حالا خوبه ی مدت دوره ارزونی رو دیدیم

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

لا اله الا الله

والا آدم میمونه بعضی وقتا چی بگه.

انشااءلله خدا به شما و همه ی مردم کمک کنه انشاءلله همه زودتر رنگ خوشی و راحتی و ارزونی رو ببینن.

انشااءلله کارتون با برکت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم

لا اله الا الله والا آدم میمونه بعضی وقتا چی بگه. انشااءلله خدا به شما و همه ی مردم کمک کنه انشاءل ...

#الهــــــی_آمیــــــن

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

کافه و این چیزا راستش نمیرم سر در نمیارم ولی این کارو میرم کمک میکنم به مادرم دلش یکم خوش بشه هر چند ...

اشکال نداره.مادره دیگه دلش به شما خوش

الان باور کنین همین پدرومادر هم از درون شرمنده بچه هاشونن.

بازم خدا خیرت بده

رستوران کارش راحت تر از کافه هستکارشناس فروش کلی کار هست تهران ک به سختی کارگری نیست و درامد بهتری ه ...

آخه توی تهران نیستم یکم سخته رفت و آمد به تهران باید کاری باشه که ارزشش رو داشته باشه

اشکال نداره.مادره دیگه دلش به شما خوشالان باور کنین همین پدرومادر هم از درون شرمنده بچه هاشونن. بازم ...

ای بابا مادرم همش سمت اینارو میگیره میگه گرونی هست که هست ما هم مثل ۹۰ میلیون نفر آدم جان آقا سلامت