mahddadd مدیر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1132 عنوان پسر هستم فردا باید برم کارگری ملات درست کنم تو این سرما | مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 62 پست فعلا شغلم کارگریه راضی ام هستم خدا رو شکر ولی کارگری بدن رو فرسوده میکنه تونستید برام دعا کنید کارم راه بیفته ام دی اف کارم راستی اگه کاری چیزی داشتید بگید در خدمتم منزلمون اطراف تهران هست تازه اومدیم کسی نمیشناسم منم ناچارم فعلا کارگری کنم 1404/10/10 | 04:12 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاسدار_جسم_بشریت عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 660 کافه و این چیزا راستش نمیرم سر در نمیارم ولی این کارو میرم کمک میکنم به مادرم دلش یکم خوش بشه هر چند ... رستوران کارش راحت تر از کافه هستکارشناس فروش کلی کار هست تهران ک به سختی کارگری نیست و درامد بهتری هم از کارگری دارن جست وجو کنید حتما
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 چی بگم داداش باز خوشبحال شما شاید یه مقطعی یه مقدار حالتون بهتر بود من دهه هشتادیم دیگه مغزم دستور ن ... حالا خوبه ی مدت دوره ارزونی رو دیدیم اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
mahddadd مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1132 چندسالتونه؟چرا درستون ادامه ندادین ۲۴ خواستم برم دانشگاه نوشتم ولی قسمت نشد و انصراف دادم رفتم خدمت ولی بعد ها فشارا کمتر شه میرم
mahddadd مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1132 حالا خوبه ی مدت دوره ارزونی رو دیدیم آره داداش کارت چیه خودت الان
۰۱۱۱ عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 1179 لا اله الا اللهوالا آدم میمونه بعضی وقتا چی بگه.انشااءلله خدا به شما و همه ی مردم کمک کنه انشاءلله همه زودتر رنگ خوشی و راحتی و ارزونی رو ببینن.انشااءلله کارتون با برکت اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم
mahddadd مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1132 کدوم محدوده تهرانی توکدوم متطقه؟زیر لباسات از این پشم شتر هست تو بازار ازاونا بگیر بپوش.ساق پا و دست ... ممنون چشم
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 آره داداش کارت چیه خودت الان آشپزشونم اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
mahddadd مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1132 لا اله الا اللهوالا آدم میمونه بعضی وقتا چی بگه.انشااءلله خدا به شما و همه ی مردم کمک کنه انشاءلله ه ... ممنون چرا تعجب کردی
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 لا اله الا الله والا آدم میمونه بعضی وقتا چی بگه. انشااءلله خدا به شما و همه ی مردم کمک کنه انشاءل ... #الهــــــی_آمیــــــن اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
۰۱۱۱ عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 1179 کافه و این چیزا راستش نمیرم سر در نمیارم ولی این کارو میرم کمک میکنم به مادرم دلش یکم خوش بشه هر چند ... اشکال نداره.مادره دیگه دلش به شما خوشالان باور کنین همین پدرومادر هم از درون شرمنده بچه هاشونن. بازم خدا خیرت بده
mahddadd مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1132 رستوران کارش راحت تر از کافه هستکارشناس فروش کلی کار هست تهران ک به سختی کارگری نیست و درامد بهتری ه ... آخه توی تهران نیستم یکم سخته رفت و آمد به تهران باید کاری باشه که ارزشش رو داشته باشه
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6633 خب خوبه مشغولی خداروشکر خداروشکر اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
mahddadd مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 1132 اشکال نداره.مادره دیگه دلش به شما خوشالان باور کنین همین پدرومادر هم از درون شرمنده بچه هاشونن. بازم ... ای بابا مادرم همش سمت اینارو میگیره میگه گرونی هست که هست ما هم مثل ۹۰ میلیون نفر آدم جان آقا سلامت