2777
2789
عنوان

شیر آبتونو باز بزارید حتما

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا ما چن بار یخ زده تا حالا..حتما لوله هاتون محافظ داره و زیاد سرما نمیخوره بهشون...فریزر منفی ۱۸ ه ...

نه محافظ نداشت

نمیدونم چرا برا شما یخ میزنه ،اخه لوله رو کار نیست که یخ بزنه

شیر حیاط یخ میزد ،اونم روش آب جوش میریختیم باز میشد

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

چه حرفایی میزنیدتا حالا پیش نیومده یخ بزنهالان شهر ما منفی هفت هست ۳۶ سالمه، اولین باره میشنوم این ح ...

خب الان اینجا منفی ۹ /۱۰ هستش...بعضی شهرا منفی ۲۰ ..امکانش زیاده آب تو لوله ها یخ بزنه..برا ما چند بار یخ زده و باز کردنش مصیبته..

نمیگم که آبو کامل باز بزار..یکم چکه کنه کافیه..

خوشتون میاد برا هر چیزی ساز مخالف بزنید؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

نه محافظ نداشت نمیدونم چرا برا شما یخ میزنه ،اخه لوله رو کار نیست که یخ بزنه شیر حیاط یخ میزد ،اونم ...

اینجا زیاد دیدم من والا..برا ماهم که لوله ها از دیوار اومده..راه پله هم که خوده یخ بندونه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

وااای فقط متن دمای هواتون رو خوندم سردم شد واقعا خدا کمکتون کنه

شما کجایید دما چطوره..الان داخل خونه از اتاق که بخاری نداره درش بستس احساس میکنم سوز میزنه به هال

چه حرفایی میزنیدتا حالا پیش نیومده یخ بزنهالان شهر ما منفی هفت هست ۳۶ سالمه، اولین باره میشنوم این ح ...

ما مدام درگیر یخ زدن لولها هستیم برادر شوهرم پارسال یهفته ابشون چنان یخ زد اب نداشتند با فر گازی یخش باز کردند شهرکزد منفی25

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

یه سرچ بکنید تو نت..میبینید این مشکل چقدر تو شهرای سردسیر رایجه

چقدررر بدم میاد از سرما

از یخبندون

از سرمای اردبیل😖

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

ما مدام درگیر یخ زدن لولها هستیم برادر شوهرم پارسال یهفته ابشون چنان یخ زد اب نداشتند با فر گازی یخش ...

فکر میکنن الکی مرض داریم بیایم بگیم مواظب باش..انقد کاراگاه بازی درآوردن تو سایت آدم دلش نمیکشه یه تاپیک بزنه

چقدررر بدم میاد از سرما از یخبندون از سرمای اردبیل😖

اردبیل الان چنده

انقد سرده انگار ن انگار بخاری روشنه زیر پتو با بخاری روشن باز سرده انگار هوای داخله خونه با بیرون یکیه فرقی نداره باده انگار تو خونه

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .