2777
2789
عنوان

ول کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 30 پست

بهتر از همین اول فهمیدی اون رفتارشم نقاب بود:)

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیفهمم چطور دیشب آشنا شدی و امروز از رابطه جنسی حرف زدی؟شایدم اون خوشش نیومده

اینکه رابطه داشته همیشه ک مسلمه ولی ممکنه ازمنم خوشش نیومده ولی دیتمون خیلی خوب بود 💔

اره قشنگم بود و خیلی پولدار

چرا هنوز فکرت درگیرش هست؟

با هیچ پسری دوست نشید با هیچ پسری تا وقتی نیومده جلو خواستگاری دل نبندید با هیچ پسری که خانواده اش رو در جریان نزاشته اشنا نشید

دیوار استانداردها رو ببرید بالا تقوا تقوا تقوا داشته باشید خدا خودش کمک میکنه ان شاءالله

من ازش خوشم اومد خیلی جنتلمن بازی درورد دیشب💔

عزیزم اون فقط ی قرار نهایتا چند ساعته بود همه میتونن تو اون تایم بهترین باشن و دل ببرن

حق داری اذیت شدی ولی بخودت یمدت فرصت بدی اونموقع عقل و منطقت بیشتر خودشو نشون میده میگی خداروشکر با کسی آشنا میشم ارزش قائل بشه واسم

چرا هنوز فکرت درگیرش هست؟با هیچ پسری دوست نشید با هیچ پسری تا وقتی نیومده جلو خواستگاری دل نبندید با ...

من ک تا سن بالا با کسی دوس نشدم الانم میخام اشنا شم شانس ندارم کلا باید تنهام بمونم تا روز مرگ

عزیزم اون فقط ی قرار نهایتا چند ساعته بود همه میتونن تو اون تایم بهترین باشن و دل ببرن حق داری اذیت ...

از تنهایی ناراحتم فک کردم بالخره ی ادم خوب ک خوشم میاد اومد سمتم

😭😭😭 چقد زشت بود ک سریع هم ریمو کرد

تو هم بلاک کن

این ازوناس که بخاطر موقعیتش دخترا زود بهش پامیدن

دیده اهلش نیستی گفته برم سراغ بعدی

ولی به دوستت جریانو بگو

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
تو هم بلاک کن این ازوناس که بخاطر موقعیتش دخترا زود بهش پامیدن دیده اهلش نیستی گفته برم سراغ بعدیولی ...

اره گفت زیاد واسم هست گفتم میدونم

به دوستم گفتم گف هم مسیر نیستین ولش کن