2777
2789
جدا نمیخوابیم‌اما عادت ندارم موقع خوابم کسی بهم بچسبه..با فاصله میخوابم..پشت میکنم..کسی اینجوری هست ...

من

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موقع دعوا که هیچ موقع های دیگه م از هم جداییم اون تو حال منو دخترم تو اتاق خواب البته ما طلاق عاطفی گرفتیم. البته قبلاً بخاطر بی احساسیش همیشه من دنبالش بودم که پیشش باشم اما ازوقتی فهمیدم داره خیانت میکنه جامو ازش جداکردم چون متنفرم ازش،هرچن اون اصن نگفته چرا 😖😖😖😖بمیره الهی

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
جدا نمیخوابیم‌اما عادت ندارم موقع خوابم کسی بهم بچسبه..با فاصله میخوابم..پشت میکنم..کسی اینجوری هست ...

اره من 

البته من جدا خوابیدن را دوست دارم ولی به شوهرم نمیگم دوست دارم خودش گاهی بخاطر کمرش رو تخت نمیخوابه منم هیچی نمیگم ولی اگر بخوابه ترجیح میدم بهم نچسبه😊

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من نمیتونم باید جدا بخوابم اونم خیلی لجش میگیره

جدا میخوابی؟یعنی میری تو اتاق دیگه ؟یا منظورت اینه ک مثل من با فاصله میخوابی؟آخه من حساسم.یه انگشت هم رو دستام باشه خوابم نمیره

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
خدایی نكرده شوهرتون خیانت بكنه بازم جدا نمیخوابین؟

من شوهرم قبلاً اصن همیشه فاصله میگرف من بودم که میرفتم بازم با دو پتو تشک بالشت ونیم متر فاصله قانع میشدم. چقد حسرت به دلم موند مثه بقیه باشیم 😖😖😖اما از وقتی فهمیدم هرزه س کلا قلمرو مو ازش جداکردم چون ازش چندشم میشه متنفرم ازش 

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
اره من  البته من جدا خوابیدن را دوست دارم ولی به شوهرم نمیگم دوست دارم خودش گاهی بخاطر کمرش رو ...

اکثرا جواب دادن با فاصله میخوابن 😊😊منم حقیقت مثل توام .دوس دارم.اما نگفتم..فقط پشت میکنم...بنظرتون این فاصله گرفتنه بد نیست؟😖😖😖بعضیا تو بغل هم خواب میرن.آرزو ب دل موندم یه بار منم اینجوری خواب برم😭

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
اکثرا جواب دادن با فاصله میخوابن 😊😊منم حقیقت مثل توام .دوس دارم.اما نگفتم..فقط پشت میکنم...بنظرتون ...

خخخ دیگه شرایط زندگیها متفاوته من همسرم بعضی شبها نیست برای همین عادت ندارم شب حتما پیشش بخوابم اگر از اول هرشب با هم بودیم عادت کرده بودیم 

دقیقا

خب منم خوندم نباید جدا خوابید استقبال نمیکنم حتی گاهی میگم همینجا بخواب ولی واقعیت اینه بخصوص الان که بچه شیری دارم دلم میخواد جدا بخوابه رو تخت جاهم بیشتر باشه😃