2777
2789
عنوان

طب سنتی رفتید تا حالا یا طب کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 29 پست
سردم کلا میخواستم گرم بشه طبعم

بنظرم باید لبنیاتو حذف کنی ماهی و غذاهای طبع سرو حذف کنی حمام اب گرم داشته باشی تو غذاهاتون فلفل سیاه اضافه کنید و بقیشو از اینترنت هم سرچ کنی خوبه بعدم روزای خاص حجامت انجام بدی

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سردم کلا میخواستم گرم بشه طبعم

خب تغذیه رو باید ۱۰۰درصد رعایت کنی

ساعت خواب

تیرویید چک کنی

کمبود آهن و ...

اینا همش تاثیر داره روی طبع بدن

اگر سردی نباید مرغ بخوری زیاد .برنج نباید بخوری یا مثلا یکم با پودر زیره یا چیزای گرم بخوری .قیمه قورمه اینا همش سرده. زمستون گوشت رو با انار یا میوه ی به بپز بخور .اصلا قیمه قورمه ش نکن .مرغ سرخورده نخور.سیب زمینی قارچ نون لواش اینا همش سرده. توی نون هات کنجد و سبزیجات بزن . میوه های گرم و تر بخور.غذاهای مفید .در کنارش صبحانه ارده کنجد و و شیره انگور بخور. عسل و سیاهدونه و چیزای این مدلی .یعنی صبحونه سرد مث پنیر گوجه تخم مرغ مربا و اینا ک سرد هستن نخور .مگر مثلا مربای به یا انجیر خودت درست کنی با شکر قهوه ای

خب تغذیه رو باید ۱۰۰درصد رعایت کنی ساعت خواب تیرویید چک کنیکمبود آهن و ... اینا همش تاثیر داره روی ط ...

همه اینارو رعایت میکنم ولی دریغ از ی ذره تغییر.زندگیمم داره میپاشه بخاطر این سردیه لنتی

لبنیات ک اصلا نمیخورم گرمیجاتم ازبس خوردم معدم ریخته بهم

حذف لبنیات و سردیجات اشتباهه باید همه چیز بخوری ولی در کنارش مصلحش رو بخوری

مثلا پنیر رو با سیاهدونه

کشک رو با بادمجون )توی زمستون(

ماست رو با نعنا و پونه

نباید هیچی رو کامل حذف کنی

اینجوری بد تر میشی

همه اینارو رعایت میکنم ولی دریغ از ی ذره تغییر.زندگیمم داره میپاشه بخاطر این سردیه لنتی

عجیبه.روغن مالی هم داری؟روی ملاج سرت روغن بادام و روغن زیتون بمال .به شقیقه هات بمال. کدو تنبل بگیر با زعفرون و کره سرخ کن . گوشت بره روی گاز یا زغال شبی ۴ ۵ تکه کوچیک کباب کن

همین الان بیداری یعنی خواب رو رعایت نیمکنی هااااا

خیلی مهمه

مغز سرد میشه .باید نهایت ۱۱ بخوابی اگر میخوای تنظیم بشه .شبا هم یه مدت ک روغن میمالید روسری بپوش باد نخوره به کله ت

مرسی مهربون😘

ان شاءالله زود خوب خوب بشی

ذکر لا اله الا الله هم خوبه

قرآن و دعا توی خونه پخش کن

طبع اینا هم گرمه

امامزاده ها طبع محیطشون گرمه

دیدی کبوترا دوس دارن بیان حرم؟چون متعادله مزاج حرم ها . گرم و تر انگار .جاهای اینجوری بتونی وقت بگذرونی هم خیلی تاثیر داره اگر بچه نداری برو استفاده کن