2777
2789
عنوان

به کسایی که خیلی راحت انتخاب میکنن🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 29 پست
مثلن چیا

خانواده خوب، اصالت، چشم و دل سیری، دست و دلبازی، خوشگلی و... فقط میخوام اون حقوقش دوبرابر من باشه۳۰،۴۰خوبه به نظرم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده خوب، اصالت، چشم و دل سیری، دست و دلبازی، خوشگلی و... فقط میخوام اون حقوقش دوبرابر من باشه۳۰ ...

تو شغلت چیه؟

خب برای مرد یکسری چیزا اولویت تره مثلن خونه و ماشین داشتن ظاهر متناسب ولی همه چی تو یه ادم جمع نمیشه معمولن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

و کسیم درک نمیکنه این روحیه کمال گرایی مارو و بهمون میگن سخت پسند و مغرور

به نظرت پیدا میشه یا نه؟

من حتی اگه بخوام به مانتو بخرم با گشتن زیاد پیداش میکنم امیدوارم اون کسی ام که میخوام زود پیدا بشه😂

تو شغلت چیه؟خب برای مرد یکسری چیزا اولویت تره مثلن خونه و ماشین داشتن ظاهر متناسب ولی همه چی تو یه ا ...

من معلمم

دوست دارم اون مهندس باشه

خونه هم خیلی واسم مهم نیست

دوست دارم مثل خودم باشه(فقط پولدارتر) دیگه نمیدونم همه چی تموم محسوب میشه یا نصفه😂

منکه نمیگردم اون باید منو پیدا کنه😅 ولی امیدوارم که پیدا کنیم

من خودمم عرضه پیدا کردن ندارم معلومه که اون باید پیدا کنه. فعلا مشغول پول دراوردنه😂

من معلممدوست دارم اون مهندس باشهخونه هم خیلی واسم مهم نیست دوست دارم مثل خودم باشه(فقط پولدارتر) دیگ ...

اره خوبه معمولن رو زمین نمیمونین اونم تو این شرایط

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

اره خوبه معمولن رو زمین نمیمونین اونم تو این شرایط

خوب انقدر سخت گرفتم رو زمین موندم تا الان😂وگرنه از نوجوونی خواستگار داشتم