2777
2789
عنوان

خستگی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 51 پست
وای نگو انقدر امروز من بدو بدو داشتم تمام تنم خستس اصلا روحی هم خستم دلم میخواد برم یه مدت یه جا گم ...

من گاهی میگم دوست دارم بستری بشم و فقط بهم آرام بخش تزریق بشه 🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن خودم ب خاطر بچه ها سر کار نمیرم دوساله همسرم قبلا شیفت بود اما الان نه 6صب تا 4عصر

خوبه ببین من که مجردم ولی ایده ای که دارم اینه که وقتی شوهرت اومد از سرکار سعی کنی یکاری کنی که نره سمت تخت میفهمی چی میگم دیگه

بعدش بیشتر باهاش وقت بگذرون و باهم بیشتر صحبت کنین

راستی چند تا بچه داری تا بتونم راح حل بهتری بگم؟

خوبه ببین من که مجردم ولی ایده ای که دارم اینه که وقتی شوهرت اومد از سرکار سعی کنی یکاری کنی که نره ...

شوهرم از سرکار ک میاد بچه رو میگیره شام آماده کنیم تا حد امکان نگهداری میکنه ولی تو چرته از یه جایی ب بعد توانش نداره

دوتا فسقلی

الهی خدا حفظشون کنه فاصله شون کمه کاش میذاشتی بزرگه از آب و گل در بیاد

سر کار میرفتم وقتی ب خاطر اولی نرفتم گفتم بزا یکی دیگه ام بیارم باهم بزرگ بشن منم از یه جایی ب بعد بتونم ب برنامه هام برسم و الان دارم پاره میشم

ولی پشیمون نیستم چون دکتر ب من گفت اصلا بچه دار نمیشی و الان خداروشکر

خدا شکر وای ترکیدم از کلمه پاره شدن😂😂

شکر خیر ببینی قشنگم

واقعیته 🤣

فکر کن سختی بچه داری و مسولیت ها یک طرف اینکه دومی رو از زیر کتک خوردن توسط اولی نجات بدی یه طرف یه دسشویی آدم نمیتونه بره

بچه دوقلو خیلی راحت تر از بچه شیر ب شیر

شوهرم از سرکار ک میاد بچه رو میگیره شام آماده کنیم تا حد امکان نگهداری میکنه ولی تو چرته از یه جایی ...

ببین اول که باهاش درمیون بزار که ناراحتی و اینا

و اینکه حتما بهش بگو وقتی میاد آب به صورتش بزنه خوابش بپره خسته نباشه یا ماساژش بده تا هستگیش در بره و سر خال باشع

بعدش هر وقت میخواد بره سر کار بیدار باش و تا دم در همراهیش کن و بعدش یهویی بغلش کن

ببین چون مردا بغل دوست دارن شاید تا آخر روز پر انرژی باشه و ازین نمونه کارا دیگه 😊

ببین اول که باهاش درمیون بزار که ناراحتی و ایناو اینکه حتما بهش بگو وقتی میاد آب به صورتش بزنه خوابش ...

هی عزیزم اینکارا زیاد بود و داشتیم

اما الان لهیم هر دو اما تلاشم رو میکنم ممنونم