2777
2789
عنوان

خواهر شوهرمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 53 پست
نه .اومد معذرتخواهی متنفربودم ازش بخاطررفتارش مریض شدم.الکی گریه کرد و... چون پدرشوهرم باهاش بود هیچ ...

دقیقاً باید فاصله رعایت بشه چون ذات واقعی بالاخره معلوم میشه و نشون داد چطوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چیکار میکنه ؟ من یکی از دوستام با خواهر شوهرش دعواش شده بود اونم نشسته بود روی شکمش و زده بودش

😂😂وای چه صحنه ی جالبی

خواهرشوهرم احمقه مثلاخوبی بقیه رو میذاره بحساب اینکه نیت بدی پشتش هست به همه شک داره به همه توروشون تیکه میندازه فکرمیکنه همه باهاش دشمنی دارن بدشومیخوان

یه نمونه برات بگم میفهمی چی میکشم یه باررفتیم خونشون خونشون سردبودبیرونم یخ بودمانتوم روانداختم روپاهام بهم گفت مانتوت روبده آویزون کنم منم چون همیشه پاهام یخه گفتم نه سردمه ،فکرکردم میره یه پتویی چیزی میاره بکشم روپاهام برگشت گفت توجیبات چیزی قایم کردی مانتوت رونمیدی؟😐

حالاهمین خانم اهل دعاواینجورکاراست هم خودش هم مادرش هزارباراومدن خونمون بعدش یه چیزی پیداکردیم قضیه ی کافرهمه روبه کیش خودپندارده یامیره کیف وجیبامونومیگرده پولامونومیشمره چندبارفهمیدم به روش نیاوردم گوشیه شوهرموبه بچه هاش میگه یواشکی به هوای بازی برمیدارن چک میکنن بعدش که گوشی روشوهرم میگیره میبینه رفتن توپیامکای خودش ومن

خیلی خیلی دخالت میکرد همیشه تو همه چیز میخواست سردربیاره حتی راجع به خانوادم که چقدر بهشون ارث رسیده ...

اشتباه کردی باید کاری میکردی یکبار برای همیشه ازت بترسه،

دعوتش میکردی خونه و مینداختیش زمین مینشستی روی شکمش و حرفاتو میزدی تا حسابی بترسه ازت، ازش درشتری ؟

اشتباه کردی باید کاری میکردی یکبار برای همیشه ازت بترسه، دعوتش میکردی خونه و مینداختیش زمین مینشستی ...

نه بابا اینجوری نیست هزار بار به نامزدم گفتم بهش تذکر بده اما اون بازم تکرار میکرد کلا اخلاقش اینجوریه که دخالت زیاد میکنه ولی من نمیتونستم باهاش سر کنم اینجوری