2777
2789

من خوشم نیومد

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

هفت به این ؟

اصن نکی ارزه مگه برنده

من بارونی بلند گرفتم ۳/۵۰۰ پالتوش هم قیمت کردم ۴ـ۵

چخبره مگه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ میشه

عه واقعا؟؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

مام استایل هم قشنگ میشه

باید بگردم یه چیزی پیدا کنم کمرش اذیتم نکنه

شکمم بزرگ شده

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

کجا هستید؟ بیایم اونجا😂

اسلامشهر بازار خیابان مدرسه بازار بزرگیه همه جور پالتو داره با قیمت مناسب

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
هفت به این ؟اصن نکی ارزه مگه برندهمن بارونی بلند گرفتم ۳/۵۰۰ پالتوش هم قیمت کردم ۴ـ۵ چخبره مگه

والا امروز بیرون بودم از سه دیدم تا ۱۲ خب ۱۲ اینا که خیلی گرونه سه تومنی و اینا واقعا جنسی نداشت ادم یه چیزی میخره سه چهارتا زمستون بپوشه جنسای همه شدن پلاستیک یا پرز میشن بعد دوبار شستن

که من از نیستی جانا     به عشق تو برون جستم