2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاش تو هم مثله زناي ديگه بودي ! 

عه اینو شوهر منم زیاد بهم گفته 😂 مهم نیست بابا ، به جهنم ، من اصلا ککم نمیگزه اسن حرفا رو می شنوم ، مگه اون ایده آله منه که من ایده آلش باشم 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

شوهر با کاراش حرصم میده ولی چیزی نگفته من بهش میگم 

میگه یه چی میگم بر میگردی ده تا چیز میگی ادم جرات  نمیکنه چیزی بهت بگه

مثلا این اواخر با مامانشینا رفت سیزده  بدر 

منم با خانواده ام رفتم 

جلو جمع خیلی ضایع شدم در صورتی که اولویت با خانواده من بود 

خاله ها و دایی های من میشه عمه و عموهای شوهرم 

ولی من اون طرف تنها بودم 

اون نیومد با ما 

منم نرفتم باهاشون

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏
شوهرمن یه مدت یک زن بیوه رو اول باهاش دوست بود بعد صیغه کرده بود منم همیشه تنها بودیم بایه بچه ودخت ...

وای یا ابوالفضل

تعجب میکنم با این همه بدی چرا جدا نمیشین

مهمترین احساس شما،احساسیه که به خودتون دارید

یسری که باردار بودم بحثمون شد 

گفتم من از سر خودتو و خونواده ات زیادیم 

گفت فکر کردی کی هستی انقدر خودتو بالا میگیری همچین حرفهایی😢

داشتم میگوپلو میخوردم اول بحثمون بود گفتم بیا بخور

گفت سگ از این میخوره 

بعدا گفت منظورم این بوده با این بحث و دعوا کی میاد میخوره 

بخدا دستپختمم خوبه همیشه به به و چهچه میکنه نمیدونم اونروز چه مرگش بود

زنگ که هیچی یه هفته هم مسافرت باشه اون زنگ نمیزنه توخونه فقط میاد سلام بعداگه چیزی لازم باشه بگه فقط ...

راستش یه مدت خیلی کوتاه من بایکی ارتباط برقرار کردم همین زنگو تلفنو اینا کار خاصیم نمیکردا بدبخت ولی همین که نتمو روشن میکردم کلی پیام ازطرفش داشتم که سراغمو گرفته بود یا همون حرفای معمولی مث عزیزم جانمو دورت بگردمو این چرتا کلی خوشحال میشدم یا یه بار هوس یه میوه کرده بودم همینجوری حرفش شد گفتم ساعت 10شب یه پلاستیک ازاون میوه گذاشت برام پشت در  ولی خیییلییی عذاب وجدان وحشناکی داشتم کل روز اذیت میشدم درعین حالم دوست نداشتم بره  تا اینکه زیر نظر یه مشاوره کات کردم  

بعضی وقتا حالم از خودمو شوهرم بهم میخوره که به خاطر کوتاهیای اون من به یه توجه کوچیک ازسمت یه غریبه اینقد ذوق میکردم وابسته شدم

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      

یه بار توی بحث نمیدونم چه ربطی داشت یهو گفت از تو خوشگل تر هم هست   

اصن ربطی نداشت نمیدونم چرا گفت 

ولی ناراحت شدم بعدم بهش گفتم 

البته من چون از خودم مطمئنم که خیلی خوشگلم واسه همین خیلی عکس العمل نشون ندادم ولی نمیدونم چرا چرت گفت 

عاشقتونم عشقای من   

شوهرمن باورکنید مامانشم بمیره براش فرقی نمیکنه میگه مرده دیگه

درصورتی که من ازش هیچی نمیخام فقط میگم بامن حرف بزن بیتفاوت نباش آدم اهنی بهش میگم برمیخوره 

خودش میدونه بخدا ادم کم‌توقعی هستم یعنی باهمه چی کنارمیام اما کم توجهی نمیتونم

امضا ندارم انگشت میزنم☝
چیزی هم بگم میگه من صبح تاشب واسه شماتلاش میکنم تاراحت باشید به چه دردم میخوره اون یه لقمه نون روباب ...

به منم همینارو میگه 😠😠

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت