2777
2789
کاش یکی بود با همسرم حرف میزد😔😔

به مادرش بگو باهاش حرف بزنه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
انشالا الهی بحق جدم که سیده بحق امام رضا بچه دار بشی..من که شدم باورت نمیشه همش کارم گریس چون شوهرم ...

باشوهرت صحبت کن ناشکری نکنه.چند سالته خانومی؟؟؟من اول زندگی شوهرم میخاست خودم نمیخاستم الان یه ساله گزشته ماه پیش اقدام داشتم ولی نشد این ماهم اقدام داشتم خداکنه بشه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشوهرت صحبت کن ناشکری نکنه.چند سالته خانومی؟؟؟من اول زندگی شوهرم میخاست خودم نمیخاستم الان یه ساله ...

انشالا ک باردار بشی عزیزم من39سالمه ..بخدا اونقد گریه کردم 2ساعت حتی نیومد بگه گریه نکن😑

خدارو شکر کنید خیلیا ارزو شو دارن 

همه میگن ولی نمیدونم چرا احساس خوبی ندارم روحیم باختم میگید چکار کنم حتی گشنم میشه نمیتونم بخورم خستم دلم هیچی نمیخاد دلم فقط میخاد بخابم بلند نشم 😢

همه میگن ولی نمیدونم چرا احساس خوبی ندارم روحیم باختم میگید چکار کنم حتی گشنم میشه نمیتونم بخورم خست ...

عزیز دلم حالت هات طبیعیه اکثرا تو بارداری همین حالت ها رو دارن پنج شیش ماهت که بشه احساس شادی و سرخوشی و سرحال میکنی انشاالله. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄