2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی افسرده و مضطرب هستم ولی دکتر نمیرم به نظرم برم میگیرن بستری میکنن

من دوسال پیش حالم افتضاح بود در حد دیوانگی و افکار چرت و خراب .طوری که همیشه میگفتم دکتر بستریم میکنه ولی نکرد و با یه قرص خوبم کرد

میدن

باید زیر نظر دکتر مصرف کنی از کم شروع میشه اصولی مصرف نکنی نتیجه برعکس میده

در آینه، زنی میبینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آیندهای را شکوهمند میسازد.♥️🦾روزهام سخت میگذره خیلی دارم تظاهر به قوی بودن میکنم ولی به خودم قول دادم اونقدر تظاهر کنم اونقدر تلاش کنم که واقعی بشه ... من آدم باخت نیستم مطمئنم یه روز میام اینجا و ادامه ی این متن میتونستم من تونستم و تک تک تصوراتمو به واقعیت تبدیل کردم 💙🌊۲۹/۹/۱۴۰۴ ....۶ماه بعد

من دوسال پیش حالم افتضاح بود در حد دیوانگی و افکار چرت و خراب .طوری که همیشه میگفتم دکتر بستریم میکن ...

وای جدی برای منم همینه!!

پس باید برم یه روانپزشک خوب درسته؟؟

عزیزم دووم بیار خوب میشه زخم و کبودیات..

وا خب اگر حالت خوب نیست برو دکتر علائمت رو بگو بستگی به مشکلت برات قرص تجویز کنه.

مگه سیگارع همینجوری دلت خواست بکشی

قرص آسنترا رو من تو خواب پنیک شدم حالم خیلی خراب شد بهم دادن

۴۰۰ تومن پول ویزیت بده برو دکتر تا اینکه مصرف کنی بعد بهت نسازه مجبور شب بری کلی خرج کنی درد هم بکشی

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁