2777
2789
عنوان

من عاشق پسری از مصر شدممم😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 108 پست

چند سال پیش یه اپ دوستیابی بود که اگه گوشیتو تکون میدادی و همزمان با تو یه نفر دیگه تو اون برنامه بود و همینکارو میکرد به هم وصل میشدید و با هم صحبت میکردید

اشنای ما با یه مرد مصری آشنا شد پسره اومد ایران عقد کردن برگشتن مصر، یه چیزایی وحشتناکی بابت اختلاف فرهنگی تعریف میکرد که بابتش مجبور شد بچشو همونجا بذاره و فرار کنه برگرده ایران

حواستو جمع کن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
دقیقا اصلا مثل پسرای ایران بی ادب نیست فقط میگه میشه همون روز که همو دیدیم باهام ازدواج کنی تو مینی ...

خوشبحالت واقعا🥺

همینکه مودبه صدهیچ ازپسرای اینجا جلویه

اصلا ازدستش ندی ها که دیگه موقعیت به این خوبی پیدا نمیکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال پیش یه اپ دوستیابی بود که اگه گوشیتو تکون میدادی و همزمان با تو یه نفر دیگه تو اون برنامه بو ...

کاش از تجربه دیگران عبرت بگیرن همین

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مینی چت ینی چی در جوابم نفهمیدم اسیبعدم بیخیال بابا هم زبون هستیم همو نمیفهمیم وای ب حال اونکه از دو ...

تو اپ مینی چت آشنا شدیم

نه جوانم ۲۲

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 10 دقیقه پیش
2791
2779
2792