2777
2789
عنوان

همین الان با شوهرم دعوام شد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 76 پست
شوهرت طبعش صفراوی و گرمه. که زود جوش میاره.. واین خیری سخته. کتش میتونستی با یه مشاور مشورت کنی

مگه ربط داره؟منم زود جوش میارم؟چیکار میشه کرد😅

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکردیم من تو اتاق خوابیده بودم درم بسته بود اومد صدا کرد ببین غذا درست کردم آشپزخونرم جمع کردم بیا ش ...

ببین عزیزم اومده منت کشی وقتی شوهرت بعد از بحث بیاد منت کشی کشش نده آشتی کن از موضع قدرت وارد شو نزار از قهر خودت خسته شی بری پا پیش بزاری برا آشتی اخه تو دلش میگه این اهل منت کشی نیست وقتی براش کاری میکنم آشتی نمیکنه وقتی محلش ندم خودش آشتی میکنه

بعدم تو ازدواج هیچ وقت در مورد خانواده اش بحث نکن اون میدون خانواده اش نمیدن ولی نمیخواد بگه و دوست نداره تو اسمشون رو یا حرفی ازشون بزنی عزیزم این بحثا زیاده خودت رو ناراحت نکن تا تو و شوهرت به هم عادت کنین و اخلاقاتون دست هم بیاد یه سالی وقت میبره

بله عزیزم. افراد،با مزاج گرم و خشک اکثرا زود جوش میارن. بهتره برید پیش یک طبیب طب سنتی . رنگ چهرتون ...

برم بگم بد اخلاقم😂

یکممم رو به سبزه

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

برم بگم بد اخلاقم😂یکممم رو به سبزه

پس درسته سبزه باشی صفراوی هستی. سعی کن گرمیحات زیاد نخوری . البته سودا هم شاید باشی .بقیه خصوصیاتت رو نمیدونم که کامل تشخیص بودم. موهات شوره میزنه؟

پس درسته سبزه باشی صفراوی هستی. سعی کن گرمیحات زیاد نخوری . البته سودا هم شاید باشی .بقیه خصوصیاتت ر ...

موهام حساسه . اگه شامپوی خارجی یا شامپوی خوب مثل سینره و داو بزنم نه ولی کافیه ۱ بار با یه شامپوی معمولی بشورم انقدرررررررررر شوره میزنه که عجیییییب

گوسفند عروسیمون رپ دو ماه پیش جلو پامون کشتن هنوز از گوشتش به خودمون هیچی ندادن گذاشتن برا خودشون من ...

بخاطر همین...والا من بعد ۸ سال هم روم نشد بپرسم اون گوسفند چی شد حتی پوستشم ندیدم...اصلا ارزش نداره به زبانت بیاری عزیزم

موهام حساسه . اگه شامپوی خارجی یا شامپوی خوب مثل سینره و داو بزنم نه ولی کافیه ۱ بار با یه شامپوی مع ...

خب پس درستخدس زدم .طبع تو صفراوی هست. یعنی گرم و خشک.

نباید غذاهای زیاد گرم مصرف کنی وگرنه جوش میزنی. سکنجبین بخور به مدت ۴۰روز .روزی ۱لیوان.

خب پس درستخدس زدم .طبع تو صفراوی هست. یعنی گرم و خشک. نباید غذاهای زیاد گرم مصرف کنی وگرنه جوش میزنی ...

ممنونم عزیز دلم

تاثیرش چیه؟