2777
2789

الان گرمی چنده

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز چندمین تاپیکی که موضوعش اینه😂کسی نمیتونه پیش بینی کنه ولی خب احتمال داره بالا بره چون با این اوضاع پایین نمیاد

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂

میگما همه چی به کنار یه عده بخاطر این شرایط پاگذاشتن رو همه چیزشون اعتصاب کردن چجوری انقدر شماها میتونین شرایطو عادی ببینین ک به روند زندگیتون ادامه بدید حداقل یه هفته هیچی نخرید ببینید چی میشه دیگه اه

همه هول برشون داشته فقط بخرن بخرن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

میگما همه چی به کنار یه عده بخاطر این شرایط پاگذاشتن رو همه چیزشون اعتصاب کردن چجوری انقدر شماها میت ...

هیچکس روی هیچ چیز پا نذاشته مطمئن باش همه به فکر خودش هست شما هم که این حرفو میزنی بخاطر خودت میگی توام قصد خرید چیزی داشتی قطعا میخریدی حتی هوای همسایه بغلیتم نداشتی

هیچکس روی هیچ چیز پا نذاشته مطمئن باش همه به فکر خودش هست شما هم که این حرفو میزنی بخاطر خودت میگی ت ...

شما از خودت مایه بزار جای کسی تصمیم نگیر

من وقتی میدیدم کاسبا باوجود اجاره مغازه اعتصاب کردن

این هم ک از قیمت نا بسامان طلا مگه مغز خورده باشم برم بخرم

حالا اگه شماها خوردین بفرمایید بخرید

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

شما از خودت مایه بزار جای کسی تصمیم نگیرمن وقتی میدیدم کاسبا باوجود اجاره مغازه اعتصاب کردن این هم ک ...

جمله ی اولت رو دقیقا به خودت بگو

تو هم تصمیم گیرنده ی مال مردم نیستی از خودت مایه بزار

تو اعتصاب میکنی بکن

من نمیکنم

جمله ی اولت رو دقیقا به خودت بگوتو هم تصمیم گیرنده ی مال مردم نیستی از خودت مایه بزارتو اعتصاب میکنی ...

درک

هرچی سرتون بیاد حقتونه

دفعه بعدی ریپلای کردی دهنمو باز میکنم میچینم بهت راهتو بکش برو