2777
2789
یه ازمون گسسته دادم وحشتناک بود سختی سوالاشمعلممونم اصلا اینجوری نه تا حالا سوال حل کرده بود نه تو ا ...

در طول ترم تنبلیشون میشه ک با بچه ها سوال کار کن ترم اول یادشون میفته باید سوالای سخت طرح کنن🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال ما ک نه

ای بابا چندمید؟

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

۸

آهان هشتم که خوبه ولی در سطح خودتون سخته درک می کنم

منم نهمم ولی سخته خدایی اما خیلی میخونم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

آهان هشتم که خوبه ولی در سطح خودتون سخته درک می کنممنم نهمم ولی سخته خدایی اما خیلی میخونم

سلام موفق باشی 🌹

برای انتخاب رشته نمره های ترم اول رو حساب میکنن یا ترم دوم ؟

منم نهمم میخام برم انسانی

منم زیاد میخونم البته زید میخونم چن هدف ایندم درسه

موفق باشی گلم

سلام موفق باشی 🌹برای انتخاب رشته نمره های ترم اول رو حساب میکنن یا ترم دوم ؟منم نهمم میخام برم انسا ...

سلام گلم مرسی شمام همینطور

نه ترم اول زیاد مهم نیست اگه هم نمره ی بد بگیری اشکال نداره ولی ترم دوم خیلی خیلی مهمه باید زیاد تلاش کنی اگه می خوای بری انسانی نهایی خیلی مهمه و به معدلت نگاه می کنن

سلام گلم مرسی شمام همینطورنه ترم اول زیاد مهم نیست اگه هم نمره ی بد بگیری اشکال نداره ولی ترم دوم خی ...

فدات

گفتن نمره کتاب های هر رشته رو باید بالا بگیرید برای انسانی ادبیات مطالعات و عربی هستن که باید بالای نمره ای که دادن بگیریم ترم اول رو خراب کردم عربی رو برای همین میترسم 🤕

2790
2778
2791
2779
2792