2777
2789
عنوان

پرستاری میشه از الان اورد 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 39 پست
اره دقیقادرسته سخته اما میدونم از شرایط الانم قراره خیلی بهتر شم من حبسم توی چهاردیواری یه شهرکوچیکم ...

منم یک ساله پشت کنکورم

هدفم فیزیو یا دارو هست

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چیه صد خودمو نمیزارم پتانسیل خیلی زیادی دارم ولی کم میخونم با همین کم خوندن هم نتیجه امتحانام ...

کاملا متوجهم چی میگی

خیلی ها مثل تو ان. ولی باور کن اگر الان با اهمالکاری نجنگی بعدا حسرت میخوری..

مشاور داری؟ با کانال های مشاوره ای چی؟ اشنایی داری؟

موفق باشی تا الان راضی بودی از خودت

مرسی عزیزم همچنین

اره راضی بودم امسال دیگه خیلی دارم تلاش میکنم با اراده تر شدم عمومی ها رو بستم برای تستی هم تو قلمچی اخرین ترازم 6950 بود

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

کاملا متوجهم چی میگی خیلی ها مثل تو ان. ولی باور کن اگر الان با اهمالکاری نجنگی بعدا حسرت میخوری.. م ...

نه ندارم کنکوری خودش راهشو بلده عمل نمیکنه

تصمیم گرفتم یه تغییری ایجاد کنم باید ایراد کارمو بفهمم

اطرافم ادم موفقی نبوده من فکر میکنم نمیشه همش لعنت بهم

بنظرت چجوری تحول زیادی تو درس خوندنم ایجاد کنمگوشیو سعی میکنم کنار بزارمدیگه چکار کنم سفت و سخت بخون ...

ببین باید فقط به هدفت فکر کنی . با توجه به معدل یازدهمت به نظرم این کار از عهده ت برمیاد

منم معدل یازدهم همین حدود بود تقریبا البته با احتساب همه ی دروس .

اصلا فکر نکن که کار سختیه با روزی ۸ ساعت مطالعه ی مستمر و شرکت تو یکی از آزمونای آمادگی مثل قلم چی یا ماز به هدفت می رسی

اصلا نیاز نیست استرس داشته باشی یا به نرسیدن فکر کنی .انشاالله موفق باشی

آفرین عالی هستی همینجوری ادامه بده چجوری تغییر کردی

حس حسادتم زد بالا راستش اینکه بعضی دوستامو دیدم که قبول شدن باعث شد منم بکوب بخونم هرروز من خیلی ادم رقابتی هستم وقتی دیدم چندتا از دوستام قبول شدن منم دیگه اراده ام بیشتر شد

ببین باید فقط به هدفت فکر کنی . با توجه به معدل یازدهمت به نظرم این کار از عهده ت برمیاد منم معدل یا ...

من معدل پایانی یازدهمم ۱۹.۳۶ شد

اونی ک گفتم کتبی ۶ درس با ضرایب بود

آفریین بهت

خب ممکنه الان دیر باشه؟

از بعد دی مدرسه نمیرم تایم بیشتری دارم واسه جمع کردن درسا

انشاءالله از عهدش برمیام

حس حسادتم زد بالا راستش اینکه بعضی دوستامو دیدم که قبول شدن باعث شد منم بکوب بخونم هرروز من خیلی ادم ...

آفرین منم همینجوریم ولی متاسفانه ادم موفقی اطرافم نیس ک به حالش غبطه بخورم و رقابت کنم باهاش

آفرین منم همینجوریم ولی متاسفانه ادم موفقی اطرافم نیس ک به حالش غبطه بخورم و رقابت کنم باهاش

ایشالا بهترین نتیجه رو میاریم هردومون

سعی کن مجازی هم نیای واقعا سمه منم دیگه خیلی کم میام

فکر نکن که آدمای موفق اگر اطرافت بودن کارت راحت تر بود

اونطوری هم هی با بقیه مقایسه میشدی و استرس به جونت میفتاد که اگه نتونم مثل اونا باشم چی ؟

پسر عموی من دندون می خونه .باورت میشه اصلا قبول شدن من به چشم هیچ کس نیومد و سال کنکور هم فقط تحت فشار بودم که باید دندون یا پزشکی قبول بشم

نمی تونم توصیف کنم که چه استرسی رو تحمل کردم !!!!!

نه ندارم کنکوری خودش راهشو بلده عمل نمیکنهتصمیم گرفتم یه تغییری ایجاد کنم باید ایراد کارمو بفهمماطرا ...

یه کانالی بود که چالشی به اسم آبی باش برای کنکوری ها داشت. این فقط یه ایده است که میتونی استفاده کنی

یه برگه بر میداری و ۳٠ تا دایره روش میکشی. به مدت یک ماه صبح هر روز یه هدف انتخاب میکنی (مثلا امروز ۷ ساعت) اگر کمتر از ۵٠ درصد هدفت رو انجام دادی دایره اون روز رو قرمز میکنی. اگر ۵٠ تا ۹٠ درصد رو انجام دادی زرد میکنی و اگر ۹٠ یا ۱٠٠ درصد اش انجام دادی آبی میکنی

قرار نیست همه روز ها آبی بشن. قراره همه تلاش ات رو بکنی و استمرار داشته باشی و حتی اگر یک روز بد پیش رفتی هم ناامید نشی و همه دایره ها رو رنگی کنی.

این میتونه برای تغییر بهت کمک کنه آبجی