2777
2789
عنوان

ادمای چاق خیلی زشت و بی ریختن

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 40 پست

دقیقا

من ۱۷ سالمه

متاسفانه از بی تحرکی و افسردگی ۶۸ کیلو شدم

با قد ۱۶۶

خیلی زشت شدم😔😪

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه خدا پدرتو بیامرزه عزیزم ان شالله جاش بهشته همه ما میمیرم کسی نمیمونه سعی کن قوت قلب ب خودت بدی و خودتو اروم کنی هر روز براش قران بخون دلت اروم میشه افسردگی هم میره ورزش کن داروهارو ک قطع کنی همون اولی برمیگردی همه چی زمان میخواد پدر فراموش شدنی نیست میدونم سخته ولی حواست ب خودت باشه خودشم اذیت میشه اگ ببینه اینجوری با خودت میکنی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

زشته این مدل و توهین به خودتون و بقیه

شروع کنین رژیم بگیرین

برین بیرون پیاده روی جایی که هم روحیه و هم ظاهرتون تغییر کنه

روح پدرتون شاد باشه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حالا خودت زشتی دلیل نمیشه همه چاقا زشت باشن

ما هم چاقیم 88 قد 169

هم خشکلیم هم خوش لباس

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍