2777
2789
اگه کمک درسی یا سوالی داشتی یا راه حل خواستی بگو کمکت میکنم. انقدر سخت نگیر شل بگیری کم کم درست میشه ...

دیشب گفتم امتحان ریاضی دارم شب زود بخوابم الان مادرم کلی بهم حرف زد میگه چرا شب خوابیدی تو باید بیشتر میخوانی باور کن حتی میخوام غذا هم بخورم میگه چرا انقدر غذا میخوری مگه تو درس نداری

من مشکل این نیست که بلد نبیستم حواسم پرتم اینم باعث میشه نمره ام پایین بیاد

خستمممممممممممممممممممم هرچی درس میخوانم یه همش گند میزنم مادرم الانن نفرینم کردم که به هیچ جایی نرس ...

این شد دلیل.... بمیری فکر می کنی راحت میشی.... درسته کنکور وامتحان مشکل... ولی وقتی بزرگتر بشی... میفهمی اونقدر هم مهم نبود... وبه افکارت میخندی🙄🤍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبیش اینکه میدونن من چند بار خودکشی کردن اما میگن خو که چه مثلا تو اگر خیلی بلدی درستو بخوان ادم زورش میاد وقتی همچین چیزی بهش میگن

یادمه پارسالم میخواستم خود خودکشی کنم مادرم گفت همون بهتر بمیری تو لیاقت زندگی نداری

دیشب گفتم امتحان ریاضی دارم شب زود بخوابم الان مادرم کلی بهم حرف زد میگه چرا شب خوابیدی تو باید بیشت ...

نمیخوام بگم حق با تو نیست ولی خیلیا شرایط شبیه به تو رو دارن فکر نکن تنها این دردو نحمل میکنی. فقط ادامه بده و کم نیار

این شد دلیل.... بمیری فکر می کنی راحت میشی.... درسته کنکور وامتحان مشکل... ولی وقتی بزرگتر بشی... می ...

تا اینده من با این خانواده پیر شدم واقعا خستم ازشون از حرف هاشون از تیکه هاشون اینا خانواده ام هستن چه برسه به فامیل

تا اینده من با این خانواده پیر شدم واقعا خستم ازشون از حرف هاشون از تیکه هاشون اینا خانواده ام هستن ...

درکت می کنم تو شرایطتت بودم... ولی الان که ۲۴سالمه بزام خنده آوره... همونجور که سن ام بیشتر شده مشکلاتم هم بزرگ شده... درس بخون... روش درس خوندنت رو درست کن... وبه خودت استراحت وآرامش هم بده....

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

همیشه مقایسه شدم از روزی که به دنیا امدم تا الان

یادمه بچه که بودم دخترخاله ام نقاشیش خوب بود مادرم کلی با من دعوا میکرد میگفت به جای بازی کردن نقاشی کن تا تو هم بهتر نقاشی بکشی