ما که ناکره ایم ۵ ساله زور زدیم باردار نشدیم خوشبحال اون باکره😐
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
والا دروغ نمیگم واسه ما راش بازه نمیشه اون چقددددر قویه با یه لایه ی زخیم باردار میشه🙄
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
قربون خدا برم كارش برعكسه ميليون زوج منتظر در قبالش ميليون ها زن در انتظار سقط
نمیدونم واقعا حکمتش چیه کاش یه جوری میگفت ما هم میفهمیدیم😶
بله گلم خواهرم.میترسید از رابطه بعدا باردار شد رفته بود دکتر بهش گفته بود خانم پ...رده بکارتت پاره نشده هنوز ولی باردار شده بود.تا مدتها خودمونم دقیقا دو تا شاخ این هوا.............رو سر جفتمون بود😅😅😅😅😅
خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
اسپرم همسرم که داره رفع میشه منم دیگه خدا بخواد فعلا مشکلی ندارم اگر بعدا ایجاد نشه