2777
2789
عنوان

دست به گربه زدم و الان سرفه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 25 پست

فکر کنم سرما خوردی

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ چجوری خوب شد چی شد

هیچی

نمونه برداری کردم گفت به این راحتیا خوب نمیشه

فقط خیالت راحت رو صورت ایجاد نمیشه منم رها کردم از بین رفت

ممکنه باز بوجود بیاد

واقعا سمتشون نرین

من اعتقاد پیدا کردم وقتی خدا میگه نجس اند حتما یه چیزی هس

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

مگه تا حالا بیرون و پارک ..نرفتی؟! توی هوا پر از ذرات به جا مونده از مو و پوست ... آدم و حیوانه زمین که دیگه فراوونه .تا الان که مشکلی نداشتی الانم از هوای خشک و آلودگی های شیمیایی هستش که اکثرا سرفه می کنند.

هیچی نمونه برداری کردم گفت به این راحتیا خوب نمیشهفقط خیالت راحت رو صورت ایجاد نمیشه منم رها کردم از ...

اها درسته بله

اره واقعا

البته گربه نجس نیستا

سگ هم اب دهانش نجس هست اونم به خاطر باکتری و میکروب هایی که داخل آب دهان سگ زندگی میکنه ولی در دهان گربه زندگی نمیکنه ...

اره ولی درسته واقعا من اصلا به سگا نزدیکم نمیشم همین گربه هم یک بار دست زدم امیدوارم خوب بشم

اها درسته بلهاره واقعا البته گربه نجس نیستا سگ هم اب دهانش نجس هست اونم به خاطر باکتری و میکروب هایی ...

والا نمیدونم

من همین مسائل باعث شده با گربه اصلا کنار نمیام

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

نه گربه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه مگه کسی حساسیت داشته باشه که چیزی نیست با دوری از گربه حل می شه. اگه مشکل ساز هم باشه نادره. مثلا بعضی می گن بیماری پوستی اینا بندرت پیش میاد. ما همیشه گربه ها رو ناز می کنیم