2777
2789
عنوان

دسگه ازدواج صد درصد غیر ممکنه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 107 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروزهای بی خود و زودگذرمرد باید اخلاق خوب داشته باشه ایمان بالایی داشته باشهاینطوری زندگی شیرین میشه ...

من این حرفو قبول ندارم

پس اونایی که کارتون خوابن خدا چرا روزی نداد؟

متاسفانه تو جامعه الان مردنم پولیه

لعنت بر باعث بانی این اتفاقات بعد یسری کوته فکر میگن دست اینا نیست دیدید که با اعتراض های این چند رو ...

صد در صد دست دولت ، من که میگم همه این کارا را کرد تا بتونه همتی را بیارن تو قدرت ، خودخواه و قدرت طلب ان

من این حرفو قبول ندارمپس اونایی که کارتون خوابن خدا چرا روزی نداد؟متاسفانه تو جامعه الان مردنم پولیه

اوناا هم روزی دارن ولی روزیشو نو میدن مواد دود میکنن و دیده نمیشه

ول کن اینارو یه مشت نادون و جاهلن سال ۸۹ یا حقوق هر ماه یه کارگر میشد هر ماه یه سکه کامل خرید اما ال ...

بخدا

اون وقت اوضاع خیلی بهتر بود

راحت میسد زندگی کرد

الان نمیشه فقط کسایی که درامد خیلی بالا دارن

میتونن خونه و ماشبن بخرن

وگرنه بقیه فقط شکمشونو سیر میکنن

صد در صد دست دولت ، من که میگم همه این کارا را کرد تا بتونه همتی را بیارن تو قدرت ، خودخواه و قدرت ط ...

آره درست تحریمم اما دولت داره نحومی قیمتارو بالا میبره تا کسری بوجه اشو جبران کنه