2777
2789
عزیزم نمیتونم برم بیرون ولی بعضی وقتا برای دانش اموزای نیازمندلوازم التحریر میخرم

تو ایتا گروه هایی هستن ک ب نیازمندای شهرهای دورافتاده کنک میکنن ،ی مبلغی درحدتوانت براشون بزن ،روح پدرتون شاد عزبزم ،همنشین امیرالمومنین باشن انشاللله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ایتا گروه هایی هستن ک ب نیازمندای شهرهای دورافتاده کنک میکنن ،ی مبلغی درحدتوانت براشون بزن ،روح پ ...

ممنون عزیزم ولی واقعا نمیتونم به اینا اعتماد کنم خودم با دست خودم به بچه های نیازمند لوازم التحریر میخرم هرچند ماه یکبار میدم

ممنون عزیزم ولی واقعا نمیتونم به اینا اعتماد کنم خودم با دست خودم به بچه های نیازمند لوازم التحریر م ...

اینم حرفیه ،ولی من کمک میکنم ،بنده های خدا گزارش کارمیدن ،معتبرن،خدابهتون برکت بده بیشترازقبل کمک کنید⚘️⚘️

اینم حرفیه ،ولی من کمک میکنم ،بنده های خدا گزارش کارمیدن ،معتبرن،خدابهتون برکت بده بیشترازقبل کمک کن ...

همچنین عزیزم❤

اخه میگه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه اطرافم بعضی بچه ها خیلی نیازمندند

همچنین عزیزم❤اخه میگه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه اطرافم بعضی بچه ها خیلی نیازمندند

حرفتون درسته ،منم زیاد ب مدارس مناطق محروم کمک میکنم اصلا حسی ک کنارشونی فرق داره 😍خدابرای همه بسازه ک ب کسی نیلزنداشته باشن

حرفتون درسته ،منم زیاد ب مدارس مناطق محروم کمک میکنم اصلا حسی ک کنارشونی فرق داره 😍خدابرای همه بسا ...

اره خیلی خوبه حسش

دوست دارم همه مردم بی نیاز باشند

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792