2777
2789
عنوان

😑😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چایی بذارین حلوشون عذرخواهی کنین و کاراتونو انجام بدین احتمالا میشینین کنارشون و اونام فکر میکنن شما هم رضایت دارین و بیکارین مشکل اکثر ما ایرانیا همینه ک تعارف و رودربایستی الکی با بقیه داریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همسایه مادر شوهرم بودم روزی ۷ بار می اومد زبونش هم دراز بود

اون باز ذات بهتری داشته

من مادرشوهرم میرم خونش ب غذا خوردن لباس حرف زدن یا حرف نزدن خندیدن یا نخندیدن گیر میده بعد نمیرم خونش زنگ میزنه اشناها میگه این عروسم مار عفریته ایه منو پسرمو جدا کرده نمیاد خونم

نه فامیله

در رو باز نکنید،چند بار که باز نکنید میفهمن

یا وقتی اومدن الکی شروع کنید به لباس پوشیدن بگید داریم میریم جایی عجله داریم ..خلاصه هر بار یه جوری بهشون بفهمونید که وقت براشون ندارید

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

یه روز جاروبرقی بزارید وسط اومدن شروع کنید کار کردن.بگید شب مهمون داریم.یه روز باز نکنید درو

یه روز ماسک بزنید برید زیر پتو

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

یه روز جاروبرقی بزارید وسط اومدن شروع کنید کار کردن.بگید شب مهمون داریم.یه روز باز نکنید درویه روز م ...

اگه دست من بود مستقیم میگفتم بهشون مردم کار زندگی دارن خیلی موقع ها مبخوایم بریم بیرون کنسل میشه چون میان خونمون