2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی وقتها انگار حتی وقتی خودت رو بهشون توضی هم میدی درکت نمیکنن / این ینی تنهایی درسته؟

بله ا این تنهایی شرافت داره به بودن تو جمعی که با توصیح نفهمنت

کم کم عادت میکنی و میفهمی تنهایی قشنگ تره

بله ا این تنهایی شرافت داره به بودن تو جمعی که با توصیح نفهمنت کم کم عادت میکنی و میفهمی تنهایی قشنگ ...

گاهی وقتها میگم شاید من قدم اول رو باید بردارم و بقیه رو درک کنم - که میکنم اما به حس تنها بودنم کمکی نمیکنه

گاهی وقتها میگم شاید من قدم اول رو باید بردارم و بقیه رو درک کنم - که میکنم اما به حس تنها بودنم کم ...

تو اگه گاهی مشکی برا کسی پیش اومد کمک کردی جبران نکرد

بسپار به خدا خودش برات جبران میکنه

اما بگرد ادم های باارزش و پیدا کن و باهاشون صمیمی باش

تو اگه گاهی مشکی برا کسی پیش اومد کمک کردی جبران نکردبسپار به خدا خودش برات جبران میکنه اما بگرد ادم ...

چه چیزی ارزش بقیه رو مشخص میکنه ؟ چون من با همه خوبم و خوبی میکنم و اخرش حس میکنم درک نشدم

چه چیزی ارزش بقیه رو مشخص میکنه ؟ چون من با همه خوبم و خوبی میکنم و اخرش حس میکنم درک نشدم

اینکه ببینه ایا کسی باهاش خوبی برات وقت میزاره

ایا وقتی دلتنگ کسی میشی دلتنگت میشه

کاری برات پیش بیاد تلاششون میکنه

مشکلی پیش بیاد کنارت هست؟

یه سال همو نبینین ببینه تورو یادش میاد

غم تو غمش هست

شادی تو شادیش هست

ایا شرافت داره

صداقت داره

ایا ادم منفعت طلبی نیست

این ملاک ارزشمندی ادم هاست

اینکه ببینه ایا کسی باهاش خوبی برات وقت میزارهایا وقتی دلتنگ کسی میشی دلتنگت میشهکاری برات پیش بیاد ...

اگه اینها ملاک ارزشمندیه ک اونوقت چرا وقتی برای کسی اینکار ها رو میکنی قیبش میزنه