2777
2789
عنوان

چرا خواهرم برا گوشیش رمز گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست
😐😐😐😐😐حریم خصوصی برات شوخیه

اصن این رمز گوشیو فراموش کنید خبب؟

میگم چرا انقد به من بی توجه شده چرا همش سمت دوستاشه حتی دوستای مجازی ش رو از من بیشتر دوس داره

با من دو دقیقه حرف میزنه خسته میشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین حرف هارو با همین لحن بهش بگو محاله دلش بیاد باهات حرف نزنه

بهش گفتم

گفتم به منم توجه کن حرفامو گوش کن

گفت نه تو منو درک میکنی نه من تو رو 🥲

یا میگه بیا بام حرف بزن من جمله دوم رو که میگم میگه خستم کردی من راهی به ذهنم نمیرسه حوصلتو ندارم

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

طرز حرف زدنت و درک نکردنت خیلی بچگونست ولی

اره من بچم

خوب شد؟ راحت شدی؟

بهش گفتم گفتم به منم توجه کن حرفامو گوش کن گفت نه تو منو درک میکنی نه من تو رو 🥲 یا میگه بیا بام حر ...

ای عزیزمممممم

خب ولش کن داره به زبون بی زبونی میگه ولم کن

خواهره آدمم نخواد باهات حرف بزنه نمیشه کاریش کرد

اصن این رمز گوشیو فراموش کنید خبب؟ میگم چرا انقد به من بی توجه شده چرا همش سمت دوستاشه حتی دوستای مج ...

من خودم به عنوان یه خواهر بزرگتر که اختلاف سنی زیادی با برادرام دارم حوصله کسی این همه کوچیکتر از خودمه رو ندارم من با برادرام هیچ وجه مشترکی نه الان دارم و نه در آینده ، دوستشون دارم اما نمیتونم باهاشون خیلی زیاد ارتباط بر قرار کنم مثل وقتی که ۱۳.۱۴ ساله بودم و سه تامون وابسته هم بودیم

کاملا درک میکنم خواهرت رو

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

من خودم به عنوان یه خواهر بزرگتر که اختلاف سنی زیادی با برادرام دارم حوصله کسی این همه کوچیکتر از خو ...

داری میگی برادر

اونا پسرن

ولی من خواهرشم میتونیم باهم دوست باشیم بهترین دوستای هم ولی اون نمیخواد چون قلبش از سنگه

جالبه که برای درد و دل میاد طرفم ولی منم تازگیا دیگه محلش نمیدم تا بفهمه چه دردی به من وارد میکنه

داری میگی برادر اونا پسرن ولی من خواهرشم میتونیم باهم دوست باشیم بهترین دوستای هم ولی اون نمیخواد چو ...

اصلا چنین توقعی نداشته باش ، بهترین دوستای من جوری منو درک میکنن که خواهرام نمیکنن ، دلیلش هم اینه که موقعیت و سن و درک مشابهی از زندگی داریم ، قرار نیست چون صرفا دو نفر هم خون هستن بهترین هم باشن .تو هم برای خودت دوست خوب و مطمئن پیدا کن ،یه سری حرفا رو هیچوقت نمیشه پیش خانواده زد

2790
2778
2791
2779
2792