2777
2789
عنوان

نامزدم امشب کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شما علاقه ای بهش نداری و اگه از پسر خالت مطمعن باشی همین فردا جدا میشی خودت گفتی..پس فردا سه تا ...

اگه خانوادم بزارن میشم،نامزدم خودش باعث شد که جواب پسر خالم رو بدم وگرنه من هیچوقت اینکارو نمیکردم نامزدم انقدر با من بد بود و همیشه طرف خانوادش بود که منو اصلا نمیدید

اگه خانوادم بزارن میشم،نامزدم خودش باعث شد که جواب پسر خالم رو بدم وگرنه من هیچوقت اینکارو نمیکردم ن ...

خیانت توجیح نداره یه عالمه مرد هستن که طرفداری خانوادشون رو میکنن همیشه ، پس زنای اون مردها همشون برن خیانت کنن ؟

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

فکر نمیکردی اینجوری بشه گفتی مظلومه خیانت کنم بعد از خیانت که کتک خوردی شاکی شدی ببخشید تورو خدا میگ ...

درسته که گفتم مظلوم بوده ولی محبت نداشت فکر کن مثلا یبار که با خواهرش بحثم شد کشوندم بیرون بهم گفت برو ازش معذرت خواهی کن وگرنه طلاقت میدم من اصلا اون موقع نمیدونستم باید چیکارکنم از یه طرف غرورم اجازه نمیداد برم معذرت خواهی کنم از یه طرف هم دلم نمیخواست جدا شیم ازهم چون من دوسش داشتم مقصر صددرصد هم خواهرش بود من خیلی اون موقع حس کردم که آدم بدختیم که شوهرم دوسم نداره انقدر گریه کردم پیشش که نگو میگفتم بیخیال شو نمیخوام معذرت خواهی کنم کوچیک میشم پیشش ولی اون حتی یکمم دلش برام نسوخت،ولی من بازم نخواستم خیانت کنم ولی وقتی پسر خالم پیش قدم شد از حرصم جوابشو دادم چون وقتی نامزدم کاری میکرد یا دعوامون میشد من تا صبح بیدار میموندم و گریه میکردم ولی اون عین خیالش نبود من حتی پسر خالم هم دوست ندارم من فقط شدیدا به یک نفر نیاز دارم که دیگه نامزدم برام مهم نباشه وگرنه من هیچوقت بعد ازدواجم به پسر خالم فکر هم نمیکردم

چرا یعنی فقط بخاطر یه چت باید همیشه کتک بخورم

بخاطر اینکه فهمیده با اون طرف بودی بعضی مردا اینطوری

الان اینکه برید مشاوره و حرف بزن باهاش که اون گذشته و اینا شاید درست بشه بگو منو نزن من نمیخوام اصلا منو بزنی و..

بخاطر اینکه فهمیده با اون طرف بودی بعضی مردا اینطوریالان اینکه برید مشاوره و حرف بزن باهاش که اون گذ ...

خب من باهاش حرف زدم بهم قول داد که دیگه نمیزنه ولی تو دعوای بعدش هم زد

منو پسر خالم خیلی همو دوس داشتیم قبلا اما نزاشتن که باهم ازدواج کنیم اما نامزدم چیزی نمیدونست تا این ...

شوهرت حق داره هر وقت به کارت فکر میکنه عصبی وجری میشه اعتمادشو جلب کن و دیگه باپسرخالت حرف نزن بیچاره همسرت چه گناهی کرده که بهش خیانت میکنی