kddk مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 1290 عنوان یه سوال چرا یک معلمم | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 56 پست بین همه بچه ها به من گفت سوال بپرس از بچه ها با اینکه هم ضعیف تر از من بود هم زرنگ تر از من؟ 1404/10/09 | 04:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kddk مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 1290 نه خب ولی اینکه جواب نداده عجیب بودهاگه عادی بود باید میگفت بهشون بله شما هم هستی ایشون هم دارن پیشر ... آره همون کارم اشتباه بود مثلا بقیه نمیگن فلان واینا چون به خدا نیتم این بود دوستم ناراحت نشه
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1030 آره همون کارم اشتباه بود مثلا بقیه نمیگن فلان واینا چون به خدا نیتم این بود دوستم ناراحت نشه نه کار اشتباهی نکردی تو اصلا اشکال نداره فقط دقت کن ببین من بعد با تو چجوره
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6312 اشکال نداره داداشبازم به مرام شما به هر حال باید کسی باشه بین ما باشه این وقت شب از ادیسون تشکر کنه ... والا ب علی قسم😅یکی دستشویی یکی برق اگه نبودن یه ظلم بزرگ در حق بشریت بود اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1030 والا ب علی قسم😅یکی دستشویی یکی برق اگه نبودن یه ظلم بزرگ در حق بشریت بود حالا شما با این تشکرت ادیسون و گذاشتی تو مدیونی بنده خدا الان چجور از شما تشکر کنه عب نداره من از جانب اون از این حس قدردانی شما بسیار تشکر می نمایم
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6312 حالا شما با این تشکرت ادیسون و گذاشتی تو مدیونی بنده خدا الان چجور از شما تشکر کنه عب نداره من از جا ... چقد خوبی تو واقعاً 😅🌹 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1030 چقد خوبی تو واقعاً 😅🌹 نه بابا خوب پدر زنته بقیه خوبا اداشو در میارن🥲
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6312 نه بابا خوبی از پدر زنته بقیه اداشو در میارن🥲 😐😐😐😐😐 اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1030 😐😐😐😐😐 ها داداش چیه؟😐بده گفتم تو این نصفه شبی کناره ادیسون ایشون رو هم یاد کنیم هوم؟
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6312 ها داداش چیه؟😐بده گفتم تو این نصفه شبی کناره ادیسون ایشون رو هم یاد کنیم هوم؟ ادیسون و زدی خراب کردی ها اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 1030 ادیسون و زدی خراب کردی ها داداش ادیسون ب تو برق داداین بنده خدا دخترشو کدومش بیشتر برا تو زحمت کشید خودش ضرر کرد صادقانه بگو داداش😐
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6312 داداش ادیسون ب تو برق داداین بنده خدا دخترشو کدومش بیشتر برا تو زحمت کشید خودش ضرر کرد صادقانه بگو د ... منو ادیسون اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه