2821
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 22 پست
ینی ۱۰ میلی ثانیه

ده میلی ثانیه یعنی چقدر

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ینی خیلی کم

باشه مرسی

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

مرسی دنبال یه تاپیک فان میگشتم🗿💔

تو مجازی میگن مال کیا شیکست یعنی چی؟

میگن گلابی شدم فرش شدم قزوین شدم یعنی چی؟

موش و جعبه یعنی چی؟

عدد ۲۶ یعنی چی؟

میدان فوری دور اعدام آزادی یعنی چی؟🤦♀️

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

تو مجازی میگن مال کیا شیکست یعنی چی؟ میگن گلابی شدم فرش شدم قزوین شدم یعنی چی؟ موش و جعبه یعنی چی؟ ع ...

حالا چیشد منو انتخاب کردی برای جواب دادن به سوالات🗿💔😂🤌🏻🫠🫠🫠

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔___________عضو رسمی انجمن H_T_A

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز