2777
2789
عنوان

مادر خوب داشتن چه حسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 33 پست
همه مادر ها فرشته نیستن

خیلیاشون هستن

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

برای شروع مادرت رو ببخش چون مادر آگاهی نیست ،سعی کن کمتر بهونه دستش بدی و روی رشد خودت تمرکز کن

چشم عزیزم

جدای از ناآگاهی و بی سوادی، آدم بسیار خودشیفته ای هم هستش لعنت میفرستم هر روز به پدر و مادرش که اینطوری تربیتش کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیاشون هستن

بستگی داره خیلی رو با چه آمار و منابعی در نظر بگیرید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اصلا علاقه ای به مادر شدن ندارم

انشالله

بهها برات رقم بخوره

فقط بدون زندگی همیشه یه جور نمیمونه

منم خیلی پدر و مادرم باعث عذاب و خجالتم شدن ،الانم چند روز یه بار فقط زنگ میزنم اصلا خونشون نمیرم

چون بعد یک ساعت رفتارشون یه طوری میشه میگن پاشو برو خونت،

همین امروز داشتم فکر میکردم پدرم ۵۵ گرم طلا ازم فروخت و پس نداد پول کارکردا یخودم بود

داد به شوهر خواهر مفت خورم که خونه بخره

منی که احتیاج داشتم اصلا محلم نمیزاشت و جواب تلفن نمیداد

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

بستگی داره خیلی رو با چه آمار و منابعی در نظر بگیرید

فکت:همه ی قرضا ی روز پرداخت میشه ولی قرض مادر نه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اکه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

خیلیاشون از هیتلر بدترن! وقت داری یه سر به تاپیک هام بزن متوجه میشی

حتماً 🌹سیو میکنم میخونم

فکت:همه ی قرضا ی روز پرداخت میشه ولی قرض مادر نه

فکت: مادرانی هستن که زندگی بچشون و به جهنمی تبدیل میکنن که بچه تا ابد گرفتارش میشه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

فکت: مادرانی هستن که زندگی بچشون و به جهنمی تبدیل میکنن که بچه تا ابد گرفتارش میشه

چیبگم والا 🤧

ولی مادره

گذشت هم خیلی قشنگه اونم واسه مادر خود آدم

چیبگم والا 🤧ولی مادره گذشت هم خیلی قشنگه اونم واسه مادر خود آدم

گذشت برای چه علت؟؟

من مادرایی رو میشناسم که حتی راضی به شیر دادن به بچشون نشدن

گذشت برای چه علت؟؟من مادرایی رو میشناسم که حتی راضی به شیر دادن به بچشون نشدن

ای بابا بد شد ک