2777
2789

همون بازی جنسی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعععععععک کنم اینجا ربات داره زود حذف میکنن

بااین بازیای مسخره😅

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن جغله

واقعا چیز بدی نگفتم من

چیبگم والا

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..خدایی مشاور نیستم واقعابعضیا رو نمیشه قانع کنی دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن جغله

اگه خیلی براتون مهمه چند جا سونو بدید. من پیش بهترین سونو شهرمون رفتم با بدبختی و سه ساعت تو انتظار نشستن .عین این سه ساعت دو مورد اومدن پیشش که اشتباه سونو کرده بود . و خودم هم مشکلم رو درست نگفته بود .دو جا دیگه هم رفتم سونو

اگه خیلی براتون مهمه چند جا سونو بدید. من پیش بهترین سونو شهرمون رفتم با بدبختی و سه ساعت تو انتظار ...

چند جا سونو رفتم پریتانولوژیست هم سونو کرد مجدد فردا نوبت یکسونو دیگه هم گرفتم ولی ۳ تا پریتانولوژیست گفت فایده نداره