2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم من با این حال که عاشق ریاضیم زیاد هندسه برام جالب نیست مخصوصا اثبات و استدلال

هندسه دهم اثبات هاش خیلی زیادن یعنی دو روز کامل فقط اثبات ها رو داشتم میخوندم

خودم حس نمیکنم تصمیم خوبی گرقته باشم خیلی پشیمونم میشع دلیلت رو بگی و هم بهم انگیزه بدی 🥲

رشتت چی بود؟

قصد اپلای داری؟خب من در جایگاهی نیستم که کسی رو نصیحت کنم اما پذیرفته شدم توی یکی از بهترین دانشگاه های جهان...این میتونه برات انگیزه باشه؟😅

خوب درس بخون و سعی کن بیای بالا تو این رشته و مطمئن باش خیلی قراره موفق تر باشی

تمام ذرات هوا،واسه نفس کشیدنه🕊

رشتت چی بود؟قصد اپلای داری؟خب من در جایگاهی نیستم که کسی رو نصیحت کنم اما پذیرفته شدم توی یکی از بهت ...

تجربی بودم اومدم ریاضی

شما رشته دانشگاهیت چیه ؟ از طریق رشتت اپلای کردی ؟

تجربی بودم اومدم ریاضی شما رشته دانشگاهیت چیه ؟ از طریق رشتت اپلای کردی ؟

مهندسی کامپیوتر میخوندم...بله فعلا که آمریکا مارو راه نمیده ولی خب پذیرفته شدم دیگه

مهندسی کامپیوتر میخوندم...بله فعلا که آمریکا مارو راه نمیده ولی خب پذیرفته شدم دیگه

موفق باشی

یعنی پذیرفته شدی ولی نمیتونی بری ؟ راهی نیست ؟

من مهاجرت دوست دارم ولی حمایت مالی ندارم میگم شاید قبلش خودم درآمدی کسب کنم با پولش و تحصیلی مهاجرت کنم

موفق باشی یعنی پذیرفته شدی ولی نمیتونی بری ؟ راهی نیست ؟من مهاجرت دوست دارم ولی حمایت مالی ندارم میگ ...

امید داریم به اینکه شرایط تغییر کنه...بله درحال حاضر نمیتونم اما همه استادام میگن که این قانون تغییر میکنه یا شاید برای دانشجوهای دانشگاه های تاپ اصلاح بخوره

مهاجرت تحصیلی اگر نخبه شناسایی بشی هزینه آنچنانی نداره

کل اکیپ ما فول فاند گرفت