2777
2789
عنوان

ای کاش یه دختر خوبی میشد همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بروجاهایی که هم جای خواب دارن هم میتونی کارکنی استخدام شو یکم که پول جمع کردی یه خونه واسه خودت بگیر بعدم کم کم پول جمع کن واسه ازدواجت

ولی فعلا سمت ازدواج نرو چون شرایطت مساعد نیس

تا جایی که دیدم هر خانواده ای معمولا یکی از این آدما رو داره، انگار فقط زاده شدن که بقیه رو عذاب بدن

راهت رو ازش جدا کن، اگه تا الان ازت پول میگرفتن دیگه کمش کن تا وقتی قطع بشه

خلاصه که وقتی میبینی داره ازت سواستفاده میشه و نمیتونی حسابشونو برسی، دست کم دیگه سرویس نده

واسه زندگی و اینا هم تحمل کن فعلا

سخته ولی اگه قرار باشه چیزی بهت برسه حتی اگه ناتوان هم باشی سرراهت قرار میگیره و وارد زندگیت میشه

فقط امیدت رو از دست نده، تلاشت رو بکن

امیدوارم زندگی خوبی داشته باشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین خیلی خواهرانه دارم بهت میگم هیچ دختری با این شرایط بهت اوکی نمیده 😐😐ازشون دور شو رشد کن

آره اینم هست ولی شمام مثل آجیم هم چهره ام خوبه هم حرفه ای ورزش میکنم ام دی اف کارم یه بخشی هم میخوام استخدام شم

ازدواجنکن ولی زندگیتو ازشون جدا کن و سعی نکن ب هیچ وجه اونارو تغییر بدی رو خودت سرپایه گزاری کن جوونی ایشالا تا سی سالگی بااااارتو بستی و خونه و ماشین و همهچی داری

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ای بابا من خیلی بسازم ولی حیف دیر گفتی شوهرم دادن 🤣🤣

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...