2777
2789
عنوان

مگه ما هممون باهم فقیر نشدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 46 پست

خب بستگی به درآمد داره،روز مادر عروسیه پسر عموم بود،خیلی وضعش خوبه،عروساش ،دختراش کلی پول لباس و آرایش داده بودن،کلی هم شاباش دادن،پوله دیگه عزیزم ،پارو میکنن دیگه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من خیلیا دیدم گوشی خوب. دارند و طلا ولی فقیرن جدی یه عده ظاهر حفظ میکنند زیز قسط میرن تا خودشون ...

دقیقاً توی یکی از منطقه های فقیر شهرمون رفتیم همه از دم آیفون بدست و خوش تیپ اما توی خونه که چه عرض کنم خرابه بودن

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

کسی که سرمایه داره هر روز دارع پولدار تر میشه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان هرکی واسه خودش شغل داره

دخترا و زنا هم دنبال استقلال مالی ان

آقایون دو سه جا فعالیت دارن

من خودم خیلی خرید میکنم و تفریح میرم

گوشی خوب خریدم ولی خب با پول خودم

وگرنه خانواده زورش به این چیزا نمیرسه دیگه

الانم که هرچی که فکرشو بکنی قسطی و چکی میفروشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خدا کنه همه جیبشون پر باشه خب خیلی ها دو شغله با در آمدهای دیگه هستند فرزند ندارند و پولشون خرج خودش ...

ماهم بچه نداریم هم خودم کار میکنم هم شوهرم

خونه هم داریم ولی کو