2777
2789
عنوان

خدایا من کافر رو بپذیز🤣🤣🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 131 پست
غسلی با نیت بدل از غسل های زمانی و مکانی قضا شده.هرغسلی که تا الان گردنت بوده و انجام ندادی...اینجور ...

ممنون ک گفتی❤️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ازت نمی گیرن مجانیه

میگیزن عزیزم

من مجانی ندیدم ولی دیدم ک مثلا 100 میگیرن یا برا دانش آموزی تخفیف میدن

ولی بالای 800 هم دیدم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

ممنون ک گفتی❤️

عزیزدلی🧡

ببین مهم نیست که تاحالا نماز نخوندی یا هر تفکری داشتی...

من به شخصه میگم این اتفاقاتی که یهو برای ادم میفته یه مسیر روشنه...

دنبالش کن عزیزم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ازت هزینه گرفتن 🤔

اره

از خیلی از دوستا و همکلاسیمهای دیگم میرن مسجد های دیگه گرفتن

عزیزدلی🧡ببین مهم نیست که تاحالا نماز نخوندی یا هر تفکری داشتی...من به شخصه میگم این اتفاقاتی که یهو ...

سعی میکنم🫠

😂❤️

جدی حالا که میخواید برید فقط به چشم دورهمی دوستانه نرید نیتتونو فقط واسه نزدیک شدن به خدا بگیرید بگید ما بلد نیستیم خودت خریدارمون شو

قبول باشه خوش به سعادتتون❤

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

جدی حالا که میخواید برید فقط به چشم دورهمی دوستانه نرید نیتتونو فقط واسه نزدیک شدن به خدا بگیرید بگی ...

🫠❤️چشم مرسی