2777
2789
عنوان

چرا کاربرای مرد رو نی نی سایت میپذیره

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 110 پست
خاک سرت واقعا چندش و بی وجودی

واقعا متأسفم

چرا بی احترامی میکنی آخه

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مگ سخته با کاربری خانوم وارد شن؟

مسئله اینه تاپیک فاسد حذف نمیشه چرا باید ی مرد حق داشته باشه تاپیک بزنه برای ازدواج مگه سایت همسریابیه؟؟؟دخترای مردم رو گول بزنن بدبختش کنن؟؟؟

کاربری دست ۵ نفره🥴

برو بابا هول

ن اینجوری نیستم

قضاوت نکنید الکی

چون قاضی #خدا

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن.. دوست من وقتی ریپ میزنی دیگه لایک نکن مهربون🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

این سایت هدفش ارتقاء سطح و آگاهی و .. خونواده هاس

و خونواده ام تشکیل شده از یک زن و مرد هستش

مقاله های سایت برای خانوم ها و آقایون جداگانه وجود داره که آقایون هم میتونن استفاده کنند

حتی از کلینیک سایت هم برای آقایون هست

خود سایت هر چیزی که برای خانوم ها گذاشته برای آقایون هم گذشته

این که تو قسمت تاپیک ها تعامل خانوم ها بیشتره به معنای این نیست که سایت برای خانوم ها هستش

ولی این که یک آقا بخواد به خودش اجازه بده

اینجا به کسی درخواست دوستی بده و..

اول این که شخصیت بیخود خودش رو به نمایش میذاره

دوم این که خلاف قوانین هستش

آقایون در چهارچوب قوانین سایت باید فعالیت کنند و شعور این که تو هر تاپیکی هم نظر ندن باید داشته باشند!! منظورم تاپیک هایی که محتوایی داره که مربوط به فقط خانوم ها هستش !

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

این سایت هدفش ارتقاء سطح و آگاهی و .. خونواده هاسو خونواده ام تشکیل شده از یک زن و مرد هستش مقاله ها ...

اوکی ولی سایت صورتیه برای تو آبی شده؟ آخه سایت برای من صورتیه

کاربری دست ۵ نفره🥴

یکیشون هشتگ خدا زده ناراحت شده

الان اومدن حمله کردن یه سایت زنونه هم نباید برا ما باشه راحت حرف بزنیم تو همههههه چیز باید بیان سرک بکشن

نی نی سایت: یه مشت نی نی که دور هم جمع شدن و بهم میپرن😂

سنبل خان یافت شد

اینکه یک نفر به خودش جسارت می ده، بدون شناخت و اطلاع کافی به دیگری توهین کنه، حتما نشون دهنده خلأ تربیتیه.

نه که به عنوان جَدَل و بگو مگو بگم ها!

اگر خودم هم اینگونه باشم شاملش می شم!

الان اومدن حمله کردن یه سایت زنونه هم نباید برا ما باشه راحت حرف بزنیم تو همههههه چیز باید بیان سرک ...

خیلی آدمای چیپی هستن من نمیتونم بپذیرم که راحت بیان تاپیک برای ازدواج بزنن و ی شرایط رویایی بنویسن و دخترای نوجوون رو گول بزنن

کاربری دست ۵ نفره🥴

اینکه یک نفر به خودش جسارت می ده، بدون شناخت و اطلاع کافی به دیگری توهین کنه، حتما نشون دهنده خلأ تر ...

لایق صحبت نمیبینمت بسلامت 😊

اوکی ولی سایت صورتیه برای تو آبی شده؟ آخه سایت برای من صورتیه

زرد داره ، سبز داره ، قرمز داره

این که سایت چه رنگی شده چه ربطی به جنسیت و ... داره ؟ 😐

این که بعضی ها میگن تعداد خانوم ها خیلی بیشتره

خیلی منطقی تر از حرف شماست که میگی سایت صورتیه

هرچند تعداد زیاد هم دلیل بر این نیست که عمومی نباشه

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خیلی آدمای چیپی هستن من نمیتونم بپذیرم که راحت بیان تاپیک برای ازدواج بزنن و ی شرایط رویایی بنویسن و ...

من ندیدم اون تاپیک ولی چقدر قدیم جو سایت بهتر بود