2777
2789
عنوان

واسه مخ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 52 پست
به هرحال خودتو کوچیک نکن اون تو چه بخای چع نخای مث دستمال پرتت میکنه اونور تازه بهتم میخنده

این گوه خوریا بش نمیاد چون تو دایرکتم پلاسه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این گوه خوریا بش نمیاد چون تو دایرکتم پلاسه

اینجور پسرا دلشون سنگه شاید تو زهره چش بگیری ولی اون به یه ورشم نمیگیره میره درجا سراغ بعدی وقتی پسر خشاب داشته باشه دیگه تو بدترین زهره چشمم بگیری باز براش مهم نیس چون کسای دیگه دورشن

اینجور پسرا دلشون سنگه شاید تو زهره چش بگیری ولی اون به یه ورشم نمیگیره میره درجا سراغ بعدی وقتی پسر ...

آره اینم حرفیه دقیقا ولی چرا ی سری آدم بد باید چیزی واسه رو کردن داشته باشن و بقیه رو اذیت کنن

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چون اینجور پسرا کلا من خودمم دوس داشتم قلبم مث اینا بود چون نه تنها دخترا رفیق بازم هستن به راحتی می ...

واقعا یعنی هر پسری قدش بلند باشه باید اینطوری هار باشه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چون اینجور پسرا کلا من خودمم دوس داشتم قلبم مث اینا بود چون نه تنها دخترا رفیق بازم هستن به راحتی می ...

درسته

مرد واقعی اونیه که اصلا دوست دختر نداره

ولی خب حالا حداقل اگه جز مردای واقعی نبود میتونه چز مردای هول و هیز هم نباشه

بله چه عالی اگه شما اینطور نیستید

آدم های سطح پایین این رفتار ها رو دارن هر چی ادم این رفتار هارو نداشته باشه سطحش بالاتره