2777
2789
عنوان

حافظه درسی

114 بازدید | 20 پست

سلام لطفا اگه پیشنهادی برای تقویت حافظه دارید بهم میگین برای حفظیجاتم ، بد نیست ولی من دلم میخواد خیلی بهتر باشه چون حجم درس ها انقد زیاده ک من باید روشمو عوض کنم ، قرص یا ویتامین ک حس میکنید واقعا تاثیر داشته لطفا🙏🏻،چیزی ک واقعا جواب بده چون واقعا نیاز دارم واقعا ممنونم میشم خیلی زیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفاده کردم ی مدت یکم تاثیر داشت ولی واقعا مزه بدی داره بعد خسته شدم،ویتامین امگا سه بنطرتون تاثیر ...

امگا 3 نمیدونم والا

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین چیزی ک من الان دارم اجرا میکنم اینه

اول بعد تدریس تا حداکثر ۲۴ ساعت روخوانی جزوه تدریس شده و کتاب مربوطه

دوم که روخوانی دوم هست ۴۸ ساعت بعد روخوانی اول که با جزئیات مطلب آشنا شی و سوال طرح کنی و مثال بزنی و حاشیه نویسی

سوم روخوانی سوم ۳ روز بعد روخوانی دقیق طوری که مثل مرور باشه

چهارم مرور اول از خودت بپرس مطلبو و سوالایی که طرح کردی رو جواب بده اشکالاتتو یاداشت کن

پنجم مرور دوم پیش از امتحان

همین اگه اجرا شه عالیه من انجامش دادم خیلی موثره